Au trecut 7 ani de la moartea tatălui Andreei Marin, iar vedeta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale despre cel care a adus-o pe lume. I se pare greu să suporte durerea pierderii lui, chiar și acum, deși a trecut destul de multă vreme de când bărbatul a plecat în lumea celor drepți.

Andreea Marin, mesaj emoționant despre decesul tatălui ei

Andreea Marin nu mai are părinții în viață, dar îi păstrează vii în amintirile ei. Prezentatoarea și-a pierdut prima dată mama, iar la o vreme după aceea, a decedat și tatăl ei. Au trecut deja 7 ani de când acesta nu mai este printre noi, iar vedeta îi duce dorul și a dorit să împărtășească și cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale câteva momente cu ei, de pe vremea când era doar un copil.

Cel mai tare îi lipsesc îmbrățișările și vorbele bune pe care le primea din partea tatălui ei pe care l-a iubit enorm, dar pe care nu l-a avut cât și-ar fi dorit în viața sa. Este un înger pentru ea și crede că veghează asupra sa de acolo de sus.

„Tătic… Sunt 7 ani de când îmi ești înger…. Te simt, și totuși … de o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor”, a transmis Andreea Marin, pe Instagram.

Andreea Marin este recunoscătoare și le mulțumește părinților ei, care s-au transformat în îngerii ei păzitori. În urmă cu ceva timp, le-a mai transmis părinților ei un mesaj emoționant, în speranța că ei o aud, asigurându-i că și pe Pământ are oameni buni, care au grijă de sufletul ei și care au înțeles cât de important este să fii alături de oameni, când au cea mai mare nevoie de asta. Ea nici nu le-a menționat numele. fiind de părere că ei se știu deja.

"De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae.

Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă multumesc!'', a mai scris Andreea Marin, pe social media.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.