Gheboasă a fost abandonat de mamă în copilărie, iar în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând. Fostul concurent al emisiunii Survivor era doar un bebeluș, când femeia care l-a adus pe lume a fost convinsă că nu și-l dorește.

Gheboasă, mărturisiri dureroase din copilărie

Gheboasă este unul dintre cei mai apreciați trapperi de la noi din țară. Acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță, unde a făcut o serie de dezvăluiri dureroase despre faptul că mama lui l-a abandonat pe vremea când era doar un copil. Din fericire, nu a fost nevoit să stea pentru prea mult timp în orfelinat, pentru că unor oameni cu inimă mare li s-a făcut milă de el și l-au adoptat.

„Eram foarte micuț, eram baby. La mine a fost mai altfel, să știi (n.r.: referitor la condițiile din orfelinat), dar de acolo am avut norocul foarte mare și foarte repede încât m-au luat niște părinți adoptivi. Niște oameni excepționali. Nu știu dacă aveam un an. M-au luat de când eram micuț și m-au crescut până pe la 6 ani.

Eram foarte micuț și am fost primul care m-am dus spre ei. Eu îi zic mami, chiar dacă nu e mama mea. Când eram mic, aveam, între degete, râie, și nu știa ce aveam pe mâini. Crede-mă, plângeam când îmi povestea. A dormit cu mine câteva zile și a început să o mănânce și pe ea. M-a dus la doctor și m-a tratat. Oamenii ăștia m-au salvat pe mine. Mama tatălui meu nu avea niciun drept să mă ia. Mamaia mi-a povestit că mama nu voia să dea semnătura să stau cu bunica mea. A zis că mai bine m-a dus la orfelinat decât să mă lase la mamaia”, a declarat Gheboasă, în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță.

Deși nu este mama sa biologică, Gheboasă o numește și o consideră mama sa, pentru că l-a ajutat și l-a susținut, dar mai ales l-a protejat când tată lui a ieșit din închisoare și a dorit să intre în custodia sa. S-a temut pentru viața lui și de aceea a preferat să îl apere până la capăt.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

„După multe încercări, mama i-ar fi zis ei că dacă se pune în genunchi de față cu toți țiganii îi dă semnătura. Mamaia a zis, Gabi, pentru tine m-am pus în genunchi în fața lor și abia apoi am avut dreptul să vin să te vizitez. Și, după, într-un final, s-a eliberat tata, că era la închisoare când m-am născut. Mergeam la el, îl vedeam mai negru așa și știam că era tata, era acolo un gemuleț (n.r.: la pușcărie). Bunica s-a luptat și cu părinții adoptivi. Părinții adoptivi nu mai voiau să mă dea. Le era frică să mă dea”, a mai zis artistul.

Gheboasă și-a cunoscut și mama naturală datorită tatălui lui, care a fost de părere că ar trebui să o vadă, să îi asculte povestea, care nu se potrivea deloc cu cea pe care o auzise de la bunca ei, care i-a spus că femeia care l-a adus pe lume. Nu s-a putut apropia de mama sa biologică, deși i-ar fi plăcut să o poate face, doar că nu a simțit nevoia sa facă. Odată cu trecerea timpului, și-a schimbat opinia, dar nu poate uita răul pe care i l-a făcut ea.

Citeste si:
Alina Radi, suspectă de cancer după participarea la Survivor: „Am...
Alina Radi, suspectă de...

„Am cunoscut-o pe mama, am văzut-o când eram mai mic și când eram mai mare. Mi-a zis tata: o să vezi care e povestea din spate, și ea are povestea ei și ar fi bine să o asculți. M-am dus să o cunosc, dar de multe ori povestea ei nu se pupa cu povestea bunicii mele. Ai mei ziceau că ea doar mă minte. Am întrebat-o de ce m-a lăsat la orfelinat și a zis că nu avea condiții să mă țină.

Nu am putut să mă apropii de mama mea biologică, simt că nu mai aveam ce să fac acolo. Ea vine dintr-un cartier și mai nasol decât al meu, ea vine din Prepeleac (n.r.: cartier în Târgoviște). Nu mi-aș fi dorit să cresc acolo. Mi-ar plăcea să discutăm, să vorbim. Mi-aș dori să o ajut pe sora mea, am o soră din partea mamei. E sora mea adevărată, că e din partea mamei, dacă era din partea tatălui ar fi soră vitregă, nu așa se zice?”, a mai adăugat.

Citeste si:
Ce decizie a luat Alin Chirilă după eliminarea de la Survivor...
Ce decizie a luat Alin...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.