Theo Rose și Anghel Damian vor să se cunune înainte de venirea pe lume a fiului lor, iar artista a dat și câteva declarații în acest sens. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, viitoarea mămică a povestit de ce și-ar dori ca ea și partenerul său de viață vor să facă acest pas, până în luna iunie a acestui an. Iată ce a povestit!

Theo Rose, despre cununia cu Anghel Damian

Deși nu au nici măcar un an de relație, Theo Rose și Anghel Damian au fost convinși încă de la bun început că sunt făcuți unul pentru celălalt și la scurt timp după ce au decis să formeze un cuplu, artista a rămas însărcinată. Îndrăgostiții au încercat să fie foarte discreți în ceea ce privește evoluția relației lor, nu le-a ieșit de fiecare dată, iar de curând, cântăreața a mai făcut câteva dezvăluiri și despre planurile de viitor pe care le au, înainte de venirea pe lume a fiului lor pe care toată familia îl așteaptă cu sufletul la gură.

În ultimul an, viața lui Theo Rose s-a schimbat în totalitate. Vedeta a trecut printr-o despărțire, și-a refăcut mai apoi viața, iar după toate acestea a rămas însărcinată, iar toate acestea, venind într-un timp scurt, i-au dat într-o oarecare măsură planurile peste cap, dar cu toate acestea a încercat să își onoreze toate contractele, să urce pe scenă așa cum o făcea și înainte, participând și la tot felul de emisiuni, în care a făcut dezvăluiri despre viața sa privată, dar și despre ceea ce ea și viitorul ei soț și-au propus să facă pe viitor.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a declarat Theo Rose, în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro.


Ei bine, din câte a zis chiar ea, nu crede în superstiții, ci vrea să ajungă în fața ofițerului stării civile, în primă fază alături de partenerul ei de viață, doar pentru a nu fi probleme la venirea pe lume a copilului și pentru a fi pe numele tatălui cum este și normal. Nu se grăbește, pentru că în fond, lucrurile s-au mișcat foarte repede în viața sa, dar crede și că totul se întâmplă cu un scop și dacă așa a fost să fie în cazul ei, este gata să primească toate schimbările și să le facă față.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

„Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a mai zis viitoarea mămică.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.