Mihai Trăistariu șochează din nou, după ce a povestit lumii întregi faptul că primește semne de la mașina sa de spălat. Recent, acesta a mărturisit că a început să fie bântuit de un calorifer din hotelul său și oricât de amuzant ar părea pentru unii, artistul ia lucrurile foarte în serios, dar nu este deloc speriat, fiindcă nu crede în fantome.

Mihai Trăistariu și-a șocat din nou fanii

Mihai Trăistariu și-a luat prin surprindere toți admiratorii cu cele mai recente declarații pe care le-a dat. Acesta a povestit, inițial, că primește tot felul de semne îde la mașina de spălat și toate persoanele cărora le-a cerut părerea despre acest subiect au avut ceva de comentat legat de acest aspect și i-au zis că este vorba despre ceva paranormal.

Nu a vrut să creadă asta, doar că după ce a făcut mai multe verificări și a realizat că nu este vorba de curent sau de apă, a început să creadă tot mai tare în acele lucruri și chiar a spus că nu vrea să o vândă, deoarece poate primește un mesaj de undeva de sus pe care trebuie să îl descifreze într-un felul sau altul. La scurt timp după toate acestea, el a mai dezvăluit câteva lucruri și despre faptul că, acum, nu are pace din cauza unui calorifer. Fanii lui de pe TikTok sunt la curent cu toate aceste lucruri, pentru că le prezintă zilnic evoluția lucrurilor.

„Poate lumea crede că e o nebunie, dar pentru mine e la fel de mare nebunia. De pe 10 ianuarie a început să-mi păcănească mașina de spălat de acasă. Am și arătat. (...) Le postez aproape zilnic pe TikTok. Eu râd de fenomenul ăsta, doar că v-am spus, păcănelele astea sunt matematice. Le-am numerotat, le-am scris pe foi. Am vorbit cu prieteni, mi-au spus ”vezi că sunt din lumea de dincolo, că-s de la morți, că-s extratereștri ...”.

Deja am înnebunit. Eu nu știu ce să cred. (...) Aseară eram în camera de hotel și se aude în calorifer o bătaie asemănătoare. (...) Credeam că are legătură doar cu casa mea, dar să aud iarăși păcănituri d-astea în hotel, într-un calorifer, care n-are legătură cu priza și cu curentul electric ... acum unde o să mai merg și ce să mai înțeleg din astea, că sunt total bulversat.”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Citeste si:
Monica Odagiu și-a speriat de moarte fanii. Actrița a ajuns piele...
Monica Odagiu și-a speriat de...

Este conștient că pentru multă lume este ireal tot ceea ce i se întâmplă și tocmai de aceea vrea să fie transparent și a acordat chiar și un interviu în acest sens. Inițial, a crezut că este vorba doar despre casa lui, dar când a văzut că începe să se confrunte cu asemenea probleme și la hotel, și-a pus mai multe semne de întrebare, dar fără a se teme, deoarece nu crede în fantome, după cum chiar el însuși a mărturisit.

„Eu le iau ca atare. Nu sunt speriat, nu cred în fantome, nici măcar nu cred în viața de apoi dacă mă întrebați pe mine. Deci nu cred că sunt morți. Pot să cred, dacă ar fi să cred o nebunie, că sunt eu din viitor care îmi dau semne.”, a mai zis artistul.

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2023 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.