Alina Eremia a oferit, în urmă cu puțin timp, câteva declarații legate de frumoasa ei relație cu Edi Barbu. Vedeta este recunoscătoare pentru faptul că l-a întâlnit și are planuri serioase de viitor alături de partenerul ei de viață, dorindu-și chiar și să aducă pe lume un copil.

Alina Eremia, despre relația cu Edi Barbu

Alina Eremia are o relație de lungă durată cu Edi Barbu. Cei doi au fost aproape de fiecare dată discreți în ceea ce privește relația lor, pentru că bărbatului nu îi place să apară în fața camerelor de filmat atât de des pe cât și-ar dori admiratorii artistei. Aceștia sunt împreună de mai bine de șapte ani și nu își pot imagina viața unul în absența celuilalt.

Într-un interviu pe care Alina Eremia l-a acordat de curând, a vorbit despre începuturile relației sale cu Edi Barbu și a spus, în primul și în primul rând, una frumoasă și bine sudată. Cei doi se iubesc, se înțeleg și se sprijină, chiar și în cele mai dificile momente din viețile lor, iar asta nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze artistei. Totul a venit de la sine și a fost frumos, fiindcă s-au îndrăgostit inițial fizic și mental, iar mai apoi totul s-a transformat în iubire; iubire pe care încearcă să o întrețină și să nu o piardă.

„Chiar este o relație frumoasă și bine sudată. Cred că cele mai plăcute surprize sunt atunci când cel de lângă tine te iubește și îți arată că te înțelege și te sprijină. Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Ne-am îndrăgostit sufletește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire”, a declarat Alina Eremia, potrivit unica.ro.


În urma unei imagini pe care artista a postat-o în mediul online, pentru a anunța lansarea EP-ului său în limba engleză, au apărut foarte multe întrebări legată de o posibilă sarcină. Cântăreața nu a evitat subiectul, ci a recunoscut în fața tuturor că își dorește să aducă pe lume un copil, mai ales că simte faptul că are instinct de mamă, dar nu se grăbește în acest sens. Rămâne de văzut când vor face pasul cel mare, dar cert este că relația lor merge de minune, nu au avut momente în care să se certe și se bucură de fiecare moment din viața lor, ca și cum ar fi ultimul.

Citeste si:
Alina Eremia are probleme de sănătate. Artista și-a spus durerea în...
Alina Eremia are probleme de...

„Mereu am spus că proiectul meu muzical este primul meu copil. Vreau să devin mamă, am instinct matern foarte dezvoltat, dar când, doar Dumnezeu știe”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2023 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.