Pufeh a postat un mesaj emoționant după eliminarea de la America Express, declarându-se mândru de faptul că el și colega sa de echipă, Bruja, au reușit să facă toate acele lucruri în competiție. Fanii lui au reacționat imediat.

Ce mesaj a postat Pufeh pe Instagram

Ultima săptămână a emisiunii America Express nu a fost deloc bună pentru Bruja și Pufeh, care au cedat din punct de vedere fizic, cât și din punct de psihic. Cei doi nu și-au dat silința în timpul probelor, au ajuns pe ultimul loc și au fost dur criticați de către prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, care le-a transmis că au avut o totală lipsă de respect atât față de colegii lor care au fost nevoiți să îi aștepte, cât și față de echipa de producție.

Deloc surprinzător, aceștia au intrat și în cursa pentru ultima șansă, unde au ajuns pe ultimul loc. Au avut ghinion, iar vulturul a fost roșu, ceea ce înseamnă că au fost nevoiți să părăsească emisiunea chiar înainte de o nouă etapă. Chiar dacă au fost puțin descurajați în ultima vreme, niciunul dintre ei nu își dorea în mod real să renunțe, ci a fost doar o situație de moment care a trecut.

Cel care a făcut primele declarații, după eliminare, a fost Pufeh. Acesta a menționat că a fost dezamăgit, în primul și în primul rând față de el, iar cu doar câteva ore în urmă, a transmis și un mesaj emoționant în mediul online. Fostul concurent al emisiunii de la Antena 1 le-a zis admiratorilor lui că este mândru că el și Bruja au reușit să ajungă până acest punct al competiției, că îi va susține în continuare pe cei rămași acolo, dar și că America Express continuă și în lipsa lor. Fanii au reacționat imediat și și-au exprimat regretul față de cele întâmplate, în secțiunea de comentarii. Ambii au reușit să le câștige simpatia telespectatorilor.
















O postare distribuită de Pufeh (@pufeh)

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.