Nicole Cherry a dat din casă și a povestit întregii lumi care este părerea partenerului său despre aparițiile sale provocatoare fie de la concerte, fie de la tot felul de evenimente unde artista este prezentă. Iată ce a declarat îndrăgita artistă!

Nicole Cherry, mai sinceră ca oricând

Nicole Cherry este o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere. Vedeta este recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are și pe care și-a dorit-o enorm. Multă vreme, ea a fost criticată pentru simplul fapt că s-a grăbit în ceea ce privește aducerea pe lume a fiicei sale, doar că de-a lungul carierei sale, aceasta a învățat să nu mai bage în seamă gurile rele, ci doar să își vadă de viață.

Artista merge, de cele mai multe ori, la evenimente de tot felul, pentru care își alege cu atenție ținutele, iar mulți dintre fanii ei au fost curioși să afle care este părerea partenerului ei de viață despre aparițiile sale provocatoare. Nicole Cherry nu a evitat subiectul, ba chiar a spus că nu s-a pus problema ca Florin Popa să fie împotriva alegerilor sale, pentru că au deja cinci ani de relație și o foarte mare încredere unul în celălalt.

Cântăreața știe că Florin Popa nu iubește să se afle în fața camerelor de fimat și tocmai de aceea nu pune presiunea asupra lui. Nu se regăsește în unele situații sau locuri, așa că preferă să nu fie prezent, dar își înțelege partenera de viață, iar asta este tot ceea ce contează. Toate aceste lucruri i-au ajutat să ajungă la peste cinci ani de relație în care nu s-au certat deloc, motiv pentru care sunt profund recunoscători amândoi.


,,Nu, nu am fi rezistat, pentru că meseria pe care o am în unele momente trebuie să fiu îmbrăcată mai sexy, trebuie să am apariții spectaculoase, ajung târziu sau poate trebuie să fiu în anumite locuri, în care poate el nu se regăsește neapărat, dar lucrurile astea cred că ne-au adus în punctul acesta să mergem către 5 ani de relație. Faptul că ne-am înțeles atât eu l-am înțeles pe el, cât și el pe mine ne-a unit mai mult și de asta avem și un copil împreună”, a declarat Nicole Cherry, potrivit playtech.ro.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.