Bianca Drăgușanu a fost invitată de curând, în cadrul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre foarte multe lucruri, inclusiv despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, dar și despre părinții acestuia, mai ales că mulți erau curioși să știe care este, de fapt, relația lor.

Bianca Drăgușanu, despre părinții lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se înțeleg de minune, se iubesc și și-au făcut deja foarte amintiri frumoase împreună, dar viața lor nu este doar lapte și miere, fiindcă de fiecare dată apare cineva care nu face altceva decât să le strice buna dispoziție. Una dintre persoanele care reușește de fiecare dată să îi scoată din sărite este nimeni alta decât fosta soție a bărbatului și mama copiilor săi și anume Claudia Pătrășcanu, despre care diva a dat și câteva declarații.

Din cauza declarațiilor și atacuri pe care artista le face la adresa lor, nu doar ei suferă, ci și familiile acestora. Venind vorba de părinți și de cei dragi. blondina a fost întrebată care este relația pe care o are cu părinții partenerului, moment în care a menționat că îi respectă, doar că aceștia trec, momentan, printr-o situație grea și nu a dorit să intre în detalii. Ceea ce a zis, cu toate acestea, este faptul că situația adusă în discuție este una care o afectează chiar și pe ea, luând în considerare relația lor. În plus, a zis că indiferent de ceeea ce s-ar întâmpla, ea va continua să le fie aproape.

„Eu îi respect pe acești oameni, pentru că trec printr-o situație foarte grea, în momentul de față. Nu vreau să intru în detalii, pentru că, la rândul meu, sunt afectată de situație, având în vedere relația noastră. Nu vreau să dezvălui nimic. Indiferent, în orice condiție, eu sunt alături”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Showbiz Report.

Oricât de tare ar fi atacată de fosta soție a lui Gabi Bădălău, diva preferă să rămână calmă, să nu dea curs unor discuții care nu își au rostul și chiar a mai făcut câteva declarații cu subînțeles. De asemenea, a dorit să fie clar pentru toată lumea că este o persoană loială celor din jur și așa se va întâmpla și în acest caz, preferând să nu ia în serios spusele artistei, care din punctul ei de vedere caută doar ceartă, în condițiile în care ele nu au avut nimic de împărțit. Ar dori să fie lăsată în pace, să se bucure de relație, dar se pare că acum planetele s-au aliniat împotriva sa.

Citeste si:
Părinții, ghizi pentru copiii lor. Sfaturi practice pentru...
Părinții, ghizi pentru copiii...

„Eu sunt Pești (n.r. zodia), Peștii sunt câini. Câinii sunt foarte loiali. Sunt foarte sinceră și sunt foarte aproape de oamenii care îmi sunt aproape. (...) Eu nu am făcut niciun apropo la nimeni. Eu nu sunt o femeie rea. Am numai energie bună. Sunt genul de om care dacă primește un cuvânt bun. dă 20 înapoi”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.