Carmen Grebenișan și-a anulat nunta, dar nimeni nu a știut exact care a fost adevăratul motiv pentru care ea și partenerul ei de viață nu au mai ajuns în fața altarului cu partenerul ei de viață. Unii nu au așteptat declarațiile ei și au tras concluziile dinainte, doar că recent Faimoasa a decis să lămurească situația.

Carmen Grebenișan, despre anularea nunții cu Alex Militaru

Carmen Grebenișan formează un cuplu cu Alex Militaru, de câțiva ani buni și chiar dacă relația lor merge de minune, influencerița a decis să anuleze nunta, ceea ce pe mulți dintre fanii ei i-a pus pe gânduri. Unii au zis că de vină este faptul că este concurentă în cadrul emisiunii Survivor, în timp ce alții puțin mai răutăcioși au zis că bărbatul ar fi înșelat-o și tocmai de aceea ar fi considerat că este mult mai bine să nu se grăbească în a face un pas atât de important.

După ce tot felul de comentarii au început să apară în mediul online, blondina a decis să vină cu o serie de explicații. Carmen Grebenișan nu a fost în cea mai bună perioadă din viața sa, în ultimele luni, mărturisindu-le oamenilor care stau cu ochii pe ea chiar și faptul că a apelat la un psiholog pentru a trece peste problemele pe care le avea. Cu toate acestea, nu a putut rata șansa de a participa la Survivor România, experiență despre care a afirmat că este una destul de personală, e care vrea să se bucure la cote maxime.

Participarea la Survivor România chiar este extrem de importantă pentru ea, mai ales că a renunțat la a mai face nunta anul acesta, doar pentru a putea pleca în Republica Dominicană și pentru a-și depăși limitele. Prietena Alinei Ceușan vrea să își demonstreze anumite lucruri și tocmai de aceea ia lucrurile foarte în serios, luptă cu toate armele și speră, ca oricare dintre colegii ei, să ajungă tot mai departe în concurs.


„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau”, a declarat Carmen Grebenişan, la Pro TV.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.