Noi detalii ies la iveală despre concurenții de la Survivor România 2023. Înainte ca aceștia să plece în Republica Dominicană, atât Faimoșii, cât și Războinicii au dat mai multe interviuri în care au vorbit despre competiție, dar și despre viața privată. Iată ce a povestit unul dintre ei.

Un concurent de la Survivor și-a luat casă în Bali

Milioane de români au așteptat cu sufletul la gură ca emisiunea Survivor România să înceapă și încă din momentul în care au fost anunțați concurenții, oamenii din fața micilor ecrane și au ales să îi susțină până la capăt, indiferent de situație. Primele două ediții au fost deja difuzate, iar telespectatorii sunt foarte curioși să afle tot mai multe detalii despre cei care nu sunt foarte cunoscuți și pe care nu i-au văzut atât de des la TV.

Unul dintre concurenții acestui sezon este Remus Boroiu, pe care mulți îl cunosc din alte emisiuni TV. Acesta a început concursul cu stângul, nefiind prezent la ceremonia de deschidere din cauza unor probleme pe care le-a avut cu documentele, dar din fericire, totul s-a rezolvat și el a putut fi prezent la primele probe din concurs, doar că nu a adus puncte pentru echipa sa.

Deși fanii emisiunii ar putea trage concluzia că Faimoșii sau Războinicii pe care lumea nu îi cunoaște atât de bine ar putea merge acolo doar pentru bani, lucrurile nu stau chiar așa, deoarece și expunerea este foarte importantă pentru ei. Remus Boroiu nu este celebru, dar nu duce lipsă de bani, după cum chiar el a mărturisit înainte de a pleca în Republica Dominicană, acesta având chiar și o casă în Bali în care nu a apucat încă să se mute, dar despre care a dat câteva detalii într-un interviu.

„Tocmai am terminat-o! E fresh casa și eu nu am apucat să mă mut în ea așa cum era planul făcut, să mă mut cu logodnica mea acolo. Se mută ea și eu mă mut în junglă. (…) În fiecare zi îmi e dor de Bali!

Sincer îmi doresc de ceva timp să ajung la Survivor și se pare că în 2022 am fost atât de cuminte încât le primesc pe toate și m-am aliniat cu sufletul meu și cu misiunea mea aici pe Pământ încât a venit și această provocare. Nu pot spune nu provocărilor, mai ales de genul acestora. Sunt încântat de partea pozitivă și anume că voi lăsa tot ce înseamnă telefon, tehnologie și voi face un detox tehnologic masiv”, declarat Remus Boroiu, conform fanatik.ro.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.