Nicole Cherry a primit rolul principal în filmul „Romina VTM”, iar de curând a dat un interviu în care a vorbit despre acest proiect, dar și despre colegii ei de platou, printre care se află Bogdan de la Ploiești și Rareș Mariș. Iată ce a declarat cântăreața.

Nicole Cherry, despre colegii ei din Romina VTM

„Romina VTM” a avut premiera pe data de 2 ianuarie, în toate cinematografele, iar peste 35.000 de oameni au fost convinși să își cumpere bilete în presale. Așa cum era de așteptat, proiectul nu a fost apreciat de toată lumea, iar pe TikTok, de exemplu, au circulat multe opinii negative despre acesta, unii nefiind impresionați deloc de acțiune și nici de toată munca depusă. Alții au zis că i s-a făcut foarte multă reclamă în zadar și că regretă faptul că au decis să îl vizioneze.

Personajul principal al acestui serial este nimeni alta decât Nicole Cherry, care a luat totul foarte în serios și care s-a dedicat trup și suflet proiectului. De curând, ea a oferit câteva declarații și despre colegii ei, iar primul despre care a vorbit a fost Bogdan de la Ploiești. Despre cunoscutul manelist crede că este un bărbat talentat și cu foarte mult rspect față de oamenii din jurul lui. De asemenea, și-a dat seama că este foarte muncitor și extrem de dornic să învețe lucruri noi, dar cel mai important este că știe să lucreze foarte bine în echipă și că s-au înțeles bine pe platourile de fimare.

“Bogdan este un băiat extrem de respectuos și foarte, foarte talentat. Am reușit să îl cunosc și personal, și asta mă bucură foarte mult. Mi s-a confirmat că e un băiat cu bun-simț și foarte muncitor.

Extrem de dornic să învețe lucruri noi, și să colaboreze, și să facă o muncă de echipă bună, pentru că, până la urmă, asta este important într-un film. Să reușim să ne cunoaștem între noi și să livrăm oamenilor de acasă un rezultat final cât se poate de bun și de real. Am înregistrat cu el și Rareș niște piese foarte tari, toate de pe soundtrack-ul filmului Romina, care se bucură de un real succes pe YouTube, pe TikTok și pe toate platformele sociale, și ne bucurăm extrem de mult.

Sperăm să fie filmul și pe măsura feedback-ului pe care îl avem din partea tuturor, pe rețelele de socializare.”, a declarat Nicole Cherry, pentru click.ro.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Deși este mamă, vedetei nu îi este greu să facă față provocărilor din viața de zi cu zi, pentru că are parte de ajutor din partea mamei sale, care își iubește nepoata enorm și care ar face orice pentru ea. A fi bunică este o mare bucurie pentru ea, iar faptul că Anastasia iubește la rândul ei să petreacă timp alături de femeie o bucură și mai tare.

“Slavă Domnului că o am pe mama mea, care este în putere și a putut să mă ajute cât se poate de mult cu Anastasia.Și Anastasia este la fel de atrasă de ea și, cumva, mami a reușit să suplimenteze lipsa mea pe care am avut-o în timpul filmărilor zilele ce am fost plecată. Bineînțeles că mă bucur că Anastasia, chiar dacă am lipsit câteva zile, a fost la fel de fericită să mă vadă și lipsa mea a făcut să i se facă dor de mine, nu să mă uite.”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Fraudă BAC 2023. Ministrul Ligia Deca, despre scandalul scurgerii...
Fraudă BAC 2023. Ministrul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.