Poftele de graviduță îi dau mari bătăi de cap lui Theo Rose. Partenera de viață a lui Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, neștiind ce să mai facă în situația în care se afla, le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online pe care s-a mai bazat și cu alte ocazii.

Theo Rose, despre poftele din timpul sarcinii

Viața lui Theo Rose s-a schimbat extrem de tare în ultima jumătate de an. Vedeta a trecut printr-o despărțire, s-a cuplat cu Damian Anghel, iar după doar patru luni de relație a rămas gravidă pentru prima dată în viața sa. Gurile rele au spus că s-a grăbit foarte tare și că ar fi fost mult mai bine pentru ea să mai aștepte, să vadă cum decurg lucrurile în relația lor, iar mai apoi să ia decizii ceva mai importante pentru ei și pentru viitorul lor. Cântăreața nu regretă nimic din toate acestea, ba chiar crede că venirea pe lume a fiului ei o va împlini din toate punctele de vedere.

Theo Rose este foarte încântată de ideea că va deveni mamă, deși este conștientă că nu îi va fi mereu ușor, luând în considerare viața de artistă pe care o are, dar este încrezătoare în faptul că va reuși să treacă alături de copilul ei și prin momentele mai puțin bune.


Până acolo, partenera de viață a regizorului serialului „Clanul” mai are de trecut prin niște etape. Recent, de exemplu, a avut pofte de gravidă, iar din cauza faptului că a dat de greu și nu a știut cum să rezolve situația respectivă și-a rugat fanii să îi întindă o mână de ajutor. Theo Rose avea poftă să mănânce strudel cu vișine și corn cu gem, dar nu găsit la patiseriile din zona în care aceasta filma. Ei bine, un prieten i-a sărit repede în ajutor, a mers să îi cumpere și i le-a adus la scurt timp după aceea.

”Am o problemă de gravide! Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine…proaspete. De unde iau? Pe aici prin zonă unde filmăm nu au la patiseriile astea”, a transmis Theo Rose, la Story.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.