Ștefan Bănică Jr a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Mitică Popescu, pe contul lui oficial de Instagram, unde a postat chiar și o imagine în care apare în compania regretatului actor. Iată ce a postat cântărețul!

Ștefan Bănică Jr, mesaj după moartea marelui actor

Ziua de 3 ianuarie a fost una neagră pentru lumea teatrului românesc. Mitică Popescu, unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut România, s-a stins din viață din cauza problemelor cardiace pe care le avea și care i-au dat pentru mult timp bătăi de cap. Pe 2 decembrie, acesta a împlinit vârsta de 86 de ani, iar la doar două zile după aceea, acesta a fost internat în Spitalul Floreasca din București, după care a fost mutat în Spitaluln Elias, unde și-a găsit și sfârșitul.

Medicii au încercat să îi salveze viața, doar că nu au putut face nimic în acest sens, deoarece corpul lui a cedat. A luptat pentru viața sa cât de tare a putut, dar se pare că în ultima parte a vieții sale începuse să se resemneze cu ideea că i se apropia sfârșitul, iar cel mai important pentru el a fost faptul că a avut alături cei mai dragi oameni din viața sa.

Mulți dintre colegii lui de breaslă au fost șocați de decesul marelui actor, iar unii dintre ei au decis chiar să îi aducă un ultim omagiu lui Mitică Popescu. Ștefan Bănică Jr l-a cunoscut și el pe regretatul actor și chiar a avut onorea de a juca alături de acesta în peste 300 de spectacole, datorită piesei "Desculț în parc", în care Mitică Popescu îl interpreta pe Velasco, vecinul excentric al unor tineri proaspăt căsătoriți. Cântărețul își amintește cât de mult râdeau împreună, cum îi asculta poveștile interesante despre actorii generațiilor trecuten și îi este recunoscător pentru tot ce a reușit să învețe de la el.

Citeste si:
Connect-R, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Ce le-a transmis...
Connect-R, mesaj cu ocazia...

„Am avut șansa să joc cu el peste 300 de spectacole, cu "Desculț în parc", unde nea Mitică îl juca magistral pe Velasco, vecinul excentric al celor doi tineri proaspăt căsătoriți. În atâția ani, cât am jucat, am râs mult împreună și îi ascultam de fiecare dată cu interes poveștile despre marii actori din generațiile trecute, pe care îi evoca mereu cu drag și, mai ales, cu respect. Mulțam frumos pentru ce am învățat de la tine, domnule Mitică Popescu! Drum lin printre stele…”, este mesajul transmis de Ștefan Bănică Jr, pe contul ljui oficial de Instagram.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.