Moartea lui Mitică Popescu a îndurerat o țară întreagă. Cel mai tare suferă oamenii care l-au cunoscut și care au urcat pe aceeași scenă cu marele actor. Unii dintre aceștia au decis să îi aducă un ultim omagiu regretatului actor și au transmis mesaje foarte emoționante despre pierderea sa.

Ce omagii i-au fost aduse lui Mitică Popescu

Mitică Popescu a fost unul dintre cei mai mari actori din România. Acesta a devenit cunoscut și apreciat mai ales pentru rolurile din filmele "Moromeţii", „Mere Roșii”, „De ce trag clopotele Mitică” sau „Cel mai iubit dintre pământeni”. Acesta se confrunta cu mari probleme de sănătate, din cauza cărora a ajuns pe patul de spital, la doar două zile după ce împlinise 86 de ani.

Deși medicii au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața marelui actor, boala de care suferea a învins, iar trupul lui a cedat. Reprezentanții Spitalului Elias din Capitală, unde a fost internat, au fost cei care au confirmat decesul dureros, la doar o lună de la internarea lui. Familia, prietenii, dar și cei care l-au cunoscut și au jucat alături de el și-au exprimat regretul în mediul online și numai despre această pierdere.

Horia Moculescu, Rodica Popescu Bitănescu sunt doar doi dintre actorii care și-au exprimat regretul despre decesul marelui actor. Horia Moculescu i-a fost chiar un foarte, foarte bun prieten și a povestit despre el că era un om cald și prietenos.

”Îmi pare foarte rău, am rămas uimit. Era aproape de vârstă cu mine, cu câteva luni mai mare. Eram prieten cu el. Eram prieteni de familie pe vremuri, ne vizitam. Cu Mitică eram în relații minunate, un om cald, apropiat, prietenos, era o liniște, îmi pare foarte rău”, a declarat Horia Moculescu, conform spynews.ro.

„S-a mai dus unu din Generația de Aur. Era un om deosebit. Un mare actor”, a declarat Rodica Popescu Bitănescu, potrivit stirileprotv.ro.

Florin Zamfirescu a mărturisit că a reușit să discute cu Mitică Popescu, în urmă cu trei zile, când încă se afla internat în Spitalul Elias din Capitală. Regretatul actor i-a zis că a fost bolnav, dar că a trecut și prin perioade mai rele și a rămas că se vor vedea, dar nu au mai apucat, iar lui Florin Zamfirescu nu i-a venit să creadă că el chiar nu mai este printre noi.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

„Am vorbit chiar acum trei zile. Mi-a zis că este la Elias, că a fost bolnav, a trecut prin perioade mai grele, dar că e bine și că e în regulă. Urma să ne vedem și acuma a căzut ca un trăsnet vestea asta că Mitică nu mai e. Sunt șocat”, a mărturisit Florin Zamfirescu, potrivit sursei citate anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.