Cătălin Botezatu s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu tot felul de situații care l-au pus serios la încercare din toate punctele de vedere. Creatorul de modă a ajuns chiar să fie dezamăgit de multe dintre persoanele din jurul lui, care și-au urmărit interesul și care după ce nu au mai primit ce își doreau au plecat din viața sa.

Cătălin Botezatu, dezamăgit de unii prieteni

Până la vârsta de 56 de ani, Cătălin Botezatu a fost înconjurat de mulți oameni, unii care i-au vrut cu adevărat binele și care i-au fost prieteni, dar și unii care și-au urmărit interesul și mai apoi au plecat fără ca măcar să privească în spate. Este un om împlinit din toate punctele de vedere și se bucură de succes, doar că la începutul acestui an a preferat să scoată în evidență și faptul că nu se întâmplă doar lucruri frumoase în viața sa, ci și unele de care ar vrea să nu își amintească.

Acesta este de părere că atunci când ești o persoană ajunsă la nivelul său, este foarte simplu să îți cumperi și prietenii. Nu toți se încadrează în această categorie, iar creatorul de modă se bucură de faptul că mai are în jurul său și prieteni adevărați alături de care, de exemplu, a petrecut Crăciunul. Cu toate acestea, crede că e firesc ca oamenii să meargă în direcții opuse și se beneficieze de anumite lucruri, doar că nu îi poate pe cei care leagă prietenii din interes.

„Mai sunt și situații delicate. Unii dacă nu îi plătești și nu îi inviți, nu vin. Alții dacă îi inviți, vin. Asta este realitate. Când ești Cătălin Botezatu, uneori, poate trebuie să îți „cumperi” puțin prietenii, dar dacă merită și sunt prietenii tăi buni și te simți bine cu ei, dacă poți să îi „cumperi”, îi „cumperi”. Dar nu toți sunt așa, pentru că în acest Crăciun, am avut alături de mine prieteni adevărați. E greu, e firesc ca oamenii să meargă în direcții opuse, să meargă acolo unde sunt invitați, să beneficieze (...) Atunci când trebuie să scoți un ban din buzunar, e mai greuț”, a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.Creatorul de modă

Cel mai tare este deranjat de acei oameni care stau pe lângă el, pe care îi ajută cu bani, iar când vine vremea să îi ofere înapoi, găsesc tot felul de scuze sau se prefac că au uitat. Acesta ar fi preferat ca măcar să primească un telefon din partea lor, la momentul respectiv și chiar i-ar fi înțeles, dar în caz contrar nu îi poate ierta.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

„Sunt vreo 5 - 6 și sunt bogat. Sunt mulți care nu îți mai dau un telefon sau doar atunci când mai vor niște bani. Mereu voi spune asta: Dacă ți-am dat niște bani și știi că a venit termenul să mi-i dai, dar n-ai să mi-i dai, măcar dă-mi un telefon și să-mi spui. „Am să-ți dau bani, dar nu îi am acum, mai păsuiește-mă”. Se fac că plouă și asta mă deranjează cel mai tare”, a zis el, mai apoi.

Finalul anului 2022 l-a determinat pe Cătălin Botezatu să privească în urmă și să renunțe la multe dintre persoanele care făceau parte din viața lui și care nu i-au fost loiale.

„Am început să fac o selecție în urmă cu o lună, cu riscul de a pierde acei prieteni, dar nu mai sunt prieteni. Pentru mine, e o pierdere, pentru că am ținut și țin în continuare la ei. Pentru ei, poate nu e o pierdere, deși mulți oameni vor să intre în anturajul meu. Eu am un cerc mic, restrâns, în care nu îmi doresc să mai intre nimeni, să mai iasă nimeni”, a mai povestit creatorul de modă, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, trădat de cei mai buni prieteni: „Am colaborat cu...
Cătălin Botezatu, trădat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.