Oana Zavoranu a renunțat la petrecerile de lux de care, în fiecare an, se bucura în noaptea de Revelion și pentru că este foarte sinceră cu urmăritorii ei le-a spus acestora și care este adevăratul motiv pentru care a luat o asemenea decizie. În același timp, vedeta a povestit și cum a fost anul 2022 pentru ea.

Oana Zavoranu nu a mai dat petrecere de Revelion

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele de la noi din țară care fie de Crăciun, de Revelion sau fie la o zi de naștere, obișnuia să dea o petrecere de zile mari sau să meargă la una organizată de altcineva. Vedeta nu uita nici de urmăritorii ei de pe rețelele sociale pe care îi ținea mereu la curent, când un eveniment de genul acesta avea loc în viața sa. Posta, în același timp, multe imagini prin care dădea de înțeles că s-a distrat de minune în momentele cu pricina.

Și anul acesta oamenii au așteptat asemenea imagini venind din partea sa, doar că lucrul acesta nu s-a întâmplat. Partenera de viață a lui Alex Ashraf s-a bucurat în liniște de acest final de an, fără a consuma aur comestibil și fără a face poze, după cum chiar ea le-a povestit admiratorilor săi.

Oana Zăvoranu a sărbătorit Revelionul atipic, într-un halat pufos și stând în propria casă alături de soțul său și de alte trei persoane care contează cu adevărat în viața lor. Nu a lipsit, cu toate acestea șampania, doar că nu a fost una de sute de euro cum se întâmpla în trecut, ci una obișnuită de care se bucură și un om oarecare. Actrița a luat această decizie, pe motiv că anul 2022 a fost unul îngrozitor și nu a simțit nevoia să se bucure. Cel mai important este că atât ea, cât și partenerul ei de viață sunt sănătoși


„Anul asta am făcut Revelionul mai atipic, adică, în hălățelul meu ultra pufos și papuceii mei tot la fel, fără aur comestibil în băuturi (că doar aveam), fără poze, fără cupe de șampanie. Doar o șampanie Zarea adusă de o prietenă și puțin cozonac tot de ea adus! Anul trecut am fost cu bani la sutienul roșu, cu aur galben comestibil în pahare, cu 3-4 feluri de sampanie, îmbrăcată fiță și…

Citeste si:
Crăciunul românilor în numere
Crăciunul românilor în numere

Nu a fost nimic spectaculos, că 2022 a fost horror, așa că anul asta am făcut cum am simțit, în casa noastră superbă cu trei persoane care contează cel mai mult pentru noi și noi pentru ei”, a povestit vedeta, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.