Smiley și-a început anul în sânul familiei, dar nu a uitat nici de fanii lui cărora le-a transmis un mesaj emoționant în mediul online, în dreptul unei filmări în care apare alături de Gina Pistol și de fiica pe care o au împreună și care va împlini doi ani anul acesta.

Ce mesaj a transmis Smiley la începutul anului

Gina Pistol și Smiley au petrecut finalul de an unul alături de celălalt. Din imaginile postate pe Instagram reiese că aceștia s-au distrat de minune și s-au bucurat de orele petrecute împreună, mai ales că artistul a avut un an aglomerat și nu a reușit să stea prea mult acasă. A avut multe concerte, a mers la filmări și s-a implicat în proiecte, în care înainte de toate a investit timp.

Acesta se bucură că partenera sa de viață înțelege că viața lui profesională este foarte importantă la rândul lui și că îl susține la orice pas. Este recunoscător pentru tot ceea ce a primit de la viață, inclusiv pentru fiica pe care o are împreună cu prezentatoarea de la Antena 1, pe care ambii și-au dorit-o enorm și pentru care au făcut nenumărate sacrificii, încă dinainte de a se naște. Deși mulți așteaptă de aproape doi ani să îi vadă chipul lui Josephine, cei doi părinți nu au cedat și nu au postat nicio imagine în care i se vede fața și, cel mai probabil, nici nu o vor face prea curând.

La începutul acestui an, cunoscutul artist a transmis un mesaj în care a dat de înțeles că 2023 va fi așa cum și-l face fiecare. De asemenea, crede că este foarte important ca oamenii să fie buni, să facă alegeri potrivite, să muncească pentru ceea ce își doresc și să își consume timpul doar cu oamenii care o merită cu adevărat. Partenerul de viață al Ginei Pistol a mai zis că oamenii ar trebui să iubească, să cânte, să danseze și să bucure alături de prieteni și de familie de toate realizările lor.

„La mulți ani 2023! Anul va fi așa cum ni-l facem noi, așa că: să fim buni, să facem alegeri bune, să muncim pentru ceea ce ne dorim, să cheltuim timpul pentru ce și cu cine ne place, să iubim, să râdem, să cântăm, să dansăm , să ne bucurăm cu familia și prietenii de realizarile noastre, să credem în Dumnezeu și în noi înșine, să ne apreciem mai mult, să ne celebrăm unicitatea și să semănăm gânduri bune…că vorba aia: viața te tratează exact cum o tratezi! 🙏🏼”, a transmis Smiley, pe Instagram.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.