Alexandra Stan a fost acuzată că i-a furat iubitul unei asistente TV, iar în urma acestor acuzații, fanii au așteptat să audă și ce are de zis blondina în acest caz.

Ce a declarat PR-ul Alexandrei Stan despre acuzațiile pe care le-a primit vedeta

O fostă asistentă TV, pe numele ei Bianca Alexandra,a făcut-o pe Alexandra Stan praf în cadrul unor Story-uri pe care le-a făcut pe Instagram. Aceasta a acuzat-o pe îndrăgita artistă pentru faptul că i-ar fi furat partenerul de viață și i-a transmis câteva cuvinte în mod public. Blondina este convinsă de faptul că nici vedetei nu i-ar fi plăcut să treacă prin asemenea situații, mai ales în cazul în care ar fi ținut enorm la omul respectiv. Aceasta a fost părăsită de bărbatul alături de care credea că va trăi pentru o perioadă lungă de timp, după doi ani de relație.

Având în vedere că l-a iubit atât de tare, nu s-a putut abține să nu comenteze noua lui relație pe rețelele sociale și nici să o acuze pe iubita acestuia că l-a luat de lângâ ea. Ea i-a mulțumit cântăreței, în mod ironic, pentru faptul că și-a sfătuit actualul partener să se despartă de ea, pentru că îi lipsește și pentru că își dorește ceva serios alături de el. De asemenea, i-a menționat și numele celui care a părăsit-o de dragul Alexandrei Stan.


„Mulțumesc, Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit. Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multă grijă de tine, decât am avut eu! Amin!”, a scris fosta asistentă, în mediul online.

De când au văzut acuzațiile pe care Bianca Alexandra i le-a adus Alexadrei Stan, mulți au fost curioși să afle și ce are de zis vedeta în acest caz. Din păcate pentru cei care au stat cu sufletul la gură, să audă ce are de zis artista, ea a refuzat să dea în mod direct o serie de declarații despre iubitul ei și despre fosta lui parteneră de viață, ci a transmis un mesaj prin intermediul PR-ului ei. El a declarat că vedeta nu are nicio legătură cu bărbatul respectiv, ci au fost în același cerc în oraș, într-o seară, după ce au avut o sesiune la studio, unde au fost prezente mai multe persoane.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

„Nu are nicio treabă Alexandra Stan cu băiatul respectiv. Pur și simplu au fost în același cerc de artiști într-o seară, în oraș, după o sesiune în studio, cu alți producători și writers. Atât!”, a declarat PR-ul Alexandrei Stan, în exclusivitate pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.