Andia își spune povestea în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu". Fata simplă de la țară care a devenit numărul 1 pe țară, i se arată lui Mihai Morar fragilă, sinceră, gândindu-se cu nostalgie la vremurile în care trăia modest și se bucura de copilărie.

Adolescenta timidă care urca sfioasă pe scena din Roman a ajuns astăzi la aproape 100 de milioane de vizualizări pe youtube, dar n-a uitat niciun moment care au fost lucrurile care au ajutat-o să aibă acest parcurs absolut fulminant:

„Trebuie să crezi în chemarea ta, să fii perseverentă și să nu te abați de la drumul tău!", i-a spus artista realizatorului podcastului „Fain & Simplu", dar aceasta nu este singura mărturisire.

Interpreta piesei „Ai pus pe sufletul meu foc" i-a povestit lui Mihai Morar care a fost locul inedit în care „și-a găsit" numele de scenă și cum, vânzătoare fiind într-un magazin de haine, știa că într-o zi o să fie una dintre cele mai iubite artiste din România.

„Eu știam că e ceva temporar, nu mă regăseam acolo, nu, nu, nu. Știam că voi face muzică. Pentru mine totul era temporar, tot ce făceam. Îmi doream să fac muzică, nu știu cum, nu știu prin ce ar trebui să trec, dar știu că îmi doream să fac muzică și nu mă vedeam făcând altceva.", a mai povestit Andia în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu".

Ascultă-i povestea frumos spusă, Fain & Simplu.

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.

Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.