Oana Zăvoranu și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele sociale, în urmă cu ceva vreme, când a dat de înțeles că își dorește să intre în lumea politică. Vedeta a părut foarte determinată și nimeni nu a crezut că va renunța la idee atât de repede. Recent, a transmis că nu vrea o carieră politică și le-a explicat și de ce.

Oana Zăvoranu nu mai intră în politică

Face Oana Zăvoranu ce face și reușește să le atragă atenția oamenilor care stau cu ochii pe ea, în mediul online. „Querida” le spunea, acum ceva timp, că a luat în considerare serios ideea de a candida la președinția țării noastre, la următoarele alegeri, considerându-se potrivită pentru această funcție. Între timp, actrița s-a răzgândit și le-a spus fanilor de ce anume a ajuns la concluzia că nu merită efortul și că nu făcea altceva decât să se „spurce”. În mod ironic, a mai afirmat că tot ce ar fi atins, în cazul în care ar fi urmat această cale, s-ar fi tranformat în aur.

Având în vedere că multă lume i-a sărit în cap, în urma deciziei pe care o luase, Oana Zăvoranu a ținut să îi anunțe că a renunțat la ideea de a candida la președinție, din simplul motiv că vrea să rămână o artistă mică și neînsemnată, pentru că așa este cel mai bine pentru ea. Partenera de viață a lui Alex Ashraf a ținut să mai precizeze că ea trăiește cu Dumnezeu în inimă, nu în buzunare așa cum se întâmplă în cazul altora, iar acest lucru crede că o face mai bogată decât toată lumea la care a ajuns mesajul lui.

”Dacă mă spurcam și intram în politică… Acum, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur… Stați liniștiți fete și băieți, nesătui și nesătule, rămân artistă… mică și neînsemnată așa. Așa simt… așa vreau și așa trebuie. Trăiesc cu Dumnezeu în inimă, nu în buzunare, și asta mă face mai bogată decât voi toți la un loc”, a transmis Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Într-un timp scurt, Oana Zăvoranu a ajuns să creadă că dacă ar fi intrat în politică, viața sa nu s-ar fi schimbat în bine, iar de la o vreme și-a întors fața către Dumnezeu, a făcut curățenie în viață și și-a dat seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru ea și pentru viitorul ei, așa că s-a concetrat pe ea și pe relația pe care o are cu Alex Ashraf, iar recent a dat de înțeles că ar fi rămas gravidă, dar nu a confirmat nimic, ci doar a promis că va oferi mai multe detalii, la momentul oportun.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

”Ceea ce a pornit dintr-o glumă se poate transforma în realitate. Si nu mă mir de ce turnură poate avea existența mea, sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul. Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare. Poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele. Acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinării, ascunzișuri, mizerie și furt (…)”, spunea vedeta zilele trecute, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.