Andia a oferit un interviu sincer, în care a discutat despre cea mai mare frică pe care o are și pe care a avut-o dintotdeauna. Blondina este fericită, deși are anumite frici așa cum are fiecare om, pentru faptul că și-a urmat drumul în muzică.

Andia, despre cea mai mare frică pe care o are

Andia a ajuns una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, iar toate piesele pe care le-a lansat până la momentul actual au ajuns hituri. Are milioane de vizualizări pe YouTube, melodiile sale se aud la toate posturile de radio și susține concerte prin țară, unde sunt prezenți sute de oameni care îi știu versurile și care cântă odată cu ea. Cântăreața a lansat recent piesa „La Nevedere”, iar din acel moment toată atenția s-a concentrat asupra sa. Mii de oameni au făcut videoclipuri pe TikTok, i-au dat comentarii în care au felicitat-o și i-au apreciat munca.

Dincolo de faptul că este o artistă de nota 10, Andia este om și are care fiecare anumite frici, iar una dintre cele mai mari dintre acestea este frica de eșec. Încă dinainte de a ajunge una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, ea a știut care este drumul pe care își dorește să meargă și anume cel al muzicii, pentru că nu se vedea făcând altceva.

De asemenea, Andia a povestit că le este foarte recunoscătoare părinților ei pentru tot ceea ce au făcut pentru ea, încă de pe vremea când era doar un copil. Aceștia au susținut-o în carieră de fiecare dată și au sperat ca blondina să ajungă acolo unde își dorea, iar după ani de muncă a reușit să se facă remarcată și să lanseze piese care au ajuns hituri.

„Cred că dintotdeauna (n.r de când și-a dat seama că vrea să cânte). Ideea e că eu nu mă vedeam făcând altceva. (...) La mine a fost tot timpul muzica. Eu știam că eu asta vreau să fac, că pentru asta sunt făcută. Cu toții avem anumite frici, că suntem oameni, e uman să ai o frică. Probabil a fost și încă e cumva o frică de eșec, de a nu da ceea ce mai bun, de a nu-ți ieși momentul perfect, practic e o frică de eșec.”, a declarat artista, la Antena Stars.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.