Gigi Becali a vorbit despre relația pe care o are cu mama, la vârsta de 64 de ani. Patronul echipei de fotbal FCSB a povestit și care sunt gesturile pe care le face femeia pentru el chiar și acum, motiv pentru care îi este extrem de recunoscător.

Ce relație are Gigi Becali cu femeia care i-a dat viață

Patronul echipei de fotbal FCSB este cunoscut în întreaga țară, dar despre familia nu se cunosc chiar atât de multe lucruri. Mulți au vrut să afle chiar de la el care este relația pe care o are cu femeia care l-a adus pe lume, deși are deja vârstă de 64 de ani și nu ar trebui să mai locuiască în aceeași casă cu părinți, după părerea unora. Ei bine, latifundiarul din Pipera pune mare accent pe legăturile de familie și a spus despre cei care i-au dat viață că pentru el reprezintă totul.

Fiind un familist convins de când se știe, Gigi Becali are o relație specială cu mama sa, care i-a fost mereu alături și care continuă să o facă în fiecare zi. Din câte a declarat chiar el, femeia îl ceartă zilnic și are momente în care parcă nu îi convine nimic, dar cu toate acestea dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt, pentru a pune la suflet clipele acestea. Un gest extraordinar pe care îl face pentru fiul ei, încă de la primele ore ale dimineții, este pregătirea ceaiului, care nu lipsește niciodată de pe masă.

„Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai. Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dau eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce însemană dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!”, a declarat Gigi Becali. potrivit spynews.ro.

Una dintre cele mai mari dorințe pe care Gigi Becali le are este legată de mutarea sa la mănăstire, peste aproximativ zece ani, dar nu este sigur că va putea face lucrurie în felul acesta, deorece soția și fiicele sale nu sunt deloc de acord cu decizia pe care a luat-o. Rămâne de văzut dacă își va putea îndeplini visul, pentru că într-o perioadă atât de lungă de timp se pot întâmpla extrem de multe lucruri care îl pot face să își schimbe ideile, iar patronul FCSB este conștient de lucrul acesta.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a mai zis Becali.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.