Declarațiile lui Anghel Damian despre sarcina iubitei sale, Theo Rose, s-au lăsat așteptate. Regizorul serialului Clanul a refuzat, inițial, să ofere detalii despre copilul care va veni pe lume, dar după ce partenera sa a confirmat sarcina în mediul online, a considerat că a venit vremea să vorbească și el.

Anghel Damian, despre sarcina iubitei sale

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serilului Clanul, pe care chiar el îl regizează, la scurt timp după ce artista s-a despărțit de partenerul ei de viață cu care trăia o poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Deși cei doi au patru luni de relație, lucrurile s-au mișcat destul de repede între ei, iar vedeta este deja însărcinată pentru prima dată. Deși celor doi viitori părinți le-ar fi plăcut ca ei înșiși să dea vestea, lucrurile nu au ieșit deloc conform planului.

Imediat după ce lumea a aflat că Theo Rose este însărcinată, a așteptat o confirmare din partea ei, doar că părinții ei au fost cei care i-au luat-o înainte. Mama și tatăl cântăreței au fost extrem de fericiți, în clipa în care ea i-a anunțat că vor avea un nepoțel sau nepoțică, la începutul lunii noiembrie. Părinții vedetei au ajuns la vârsta la care vor să devină bunici, iar faptul că fiica lor le-a făcut o asemenea bucurie i-a împlinit în adevăratul sens al cuvântului. La foarte scurt timp, după ce ea a confirmat sarcina în mediul online, Anghel Damian a vorbit și el despre copilul care va veni pe lume.

Anghel Damian a descris această perioadă din viața sa și a partenerei lui de viață ca fiind una în care sunt copleșiți de fericire și de emoții. Cei doi și-ar fi dorit să poată chiar ei să le dea vestea cea mare oamenilor care îi urmăresc, doar că din păcate nu au avut ocazia, deoarece informația a circulat repede pe internet. În ciuda acestui aspect, cel mai important lucru este că sunt bine și a ținut să le mai mulțumească tuturor oamenilor pentru gândurile lor bune.


„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a declarat Anghel Damian, la Pro TV.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.