Nicoleta Nucă s-a confruntat cu boala secolului, care este după cum toată lumea știe depresia. Artista nu a reușit să treacă de una singura peste una dintre cele mai negre perioade din viața sa, ci doar cu ajutor specializat și cu sprijin din partea celor dragi.

Nicoleta Nucă, despre boala secolului cu care s-a confruntat

Nicoleta Nucă este genul acela de persoană care își păstrează mai mereu zâmbetul pe buze, iar în acest punct al vieții sale nici nu ar avea motiv să nu se bucure de fiecare moment din viața sa. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ursache, toboșarul pe care l-a cunoscut în urmă cu câțiva ani și de care s-a îndrăgostit pe loc, iar acest lucru nu poate decât să o facă fericită. Ei bine, lucrurile nu au stat mereu așa în viața sa, ci a avut o perioadă destul de grea despre care a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat de curând.

Artista le-a povestit oamenilor care o îndrăgesc faptul că s-a confruntat cu boala secolului, depresia, de care nu s-au putut vindeca de una singură, ci cu ajutorul unui specialist. Nicoleta Nucă a povestit că au fost mai multe semne pe care le-a primit, la vremea aceea și care i-au dat serios de gândit. Ea a ajuns repede la concluzia că trebuie să ia o serie de măsuri în ceea ce privește vindecare sa.

Vedeta a preferat să stea o vreme izolată de oamenii din jurul ei, pentru că lucrurile din viața sa nu mergeau tocmai bine și nu voia să fie văzută într-o asemenea stare. Nicoleta Nucă a decis să apeleze la un specialist, de la care a aflat că se confruntă cu depresia din cauza multor situații neplăcute prin care a trecut până la vârsta de 28 de ani. Cu ajutorul acestuia, dar și cu sprijinul celor dragi, ea a învățat să se bucure de lucrurile care i se întâmplă în viață și să le ia ca atare.


„În urma situațiilor pe care le-am tot întâmpinat de-a lungul vieții, până mi-am dat eu două palme peste ochi. Am făcut și terapie, bineînțeles, pentru că asta este soluția în genul ăsta de situații. Împreună cu terapeutul și ulterior singură și cu ajutorul oamenilor apropiați din viața mea, care m-au susținut în acest drum, am reușit, din nou, să îmi recapăt încrederea în mine.

Citeste si:
NATO, pregătiri pentru o confruntare directă cu Rusia. „Depinde de...
NATO, pregătiri pentru o...

Acum un an jumătate, doi, am trecut printr-o perioadă de depresie destul de agresivă și atunci am început terapia, lucru pentru care mă bucur foarte mult.”, a declarat Nicoleta Nucă, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.