Alina Eremia i-a făcut avansuri lui Dorian Popa, dar nu este singura. Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, acesta a enumerat o parte dintre vedetele care au procedat în același fel, dar a mai zis și care este vedeta cu care și-ar dori să meargă pe o insulă pustie și nimeni nu se aștepta la acest răspuns.

Dorian Popa, declarații sincere despre Alina Eremia

Dorian Popa a acceptat provocarea sosurilor iuți și, fiind un om asumat de fiecare dată, a făcut și câteva declarații dure despre mai multe dintre vedetele de la noi printre care se află Alex Velea, Antonia, Oana Zăvoranu și Andreea Antonescu. O altă vedetă despre care a făcut declarații este chiar Alina Eremia cu care a format un cuplu pe micile ecrane. Se pare că artista ar fi vrut să fie împreună cu el și în viața reală, dar nu este singura care i-a făcut ochi dulci, pe listă aflându-se Sore, Ana Banicu, Monica Odagiu, dar și Corina Bud.

Influencerul nu le condamnă pe niciuna dintre ele pentru comportamentul pe care l-au avut, fiind de părere că a flirta cu cineva anume este un lucru normal, mai ales că în cele mai multe dintre cazuri nu se întâmplă nimic mai mult. Câteva minute mai târziu, acesta a zis și că el și Alina Eremai s-au cunoscut mult prea bine și au fost prea apropiați ca ea să fie partenera lui vreodată.

„E normal să flirtezi, e omenește. Nu e ca și cum se concretizează neapărat. Deci, Alina Eremia, Sore, Ana Baniciu, pe alocuri Monica Odagiu și Corina Bud.”, a zis Dorian Popa, la Pro TV.

Mai mult de atât, acesta a fost rugat să spună și care este vedeta cu care i-ar plăcea să petreacă trei ani pe o insulă pustie, iar după ce s-a gândit puțin, a zis că este vorba despre Betty Salam, deoarece este o femeie harnică și dedicată familiei sale și ar putea supraviețui alături de ea foarte ușor. A mai primit alte două variante de răspuns, printre care se afla și Bianca Drăgușanu, idee pe care a refuzat-o din start, spunând râzând, că ar fi capabil să îl mănânce sau să îl facă barcă.

„Răspunsul este Betty Salam. Eu cred că Betty este o fată harnică, o femeie deja, dedicată, de familie, muncitoare, alături de care aș putea să supraviețuiesc, pentru trei ani pe o insulă pustie. Cu celelalte(variante dintre care ar fi putut să aleagă) cred că e greu. Adică Bianca Drăgușanu cred că mă mănâncă într-un final sau ceva, mă face barcă și plutește cu mine. Iar cu Alina Eremia, noi ne-am cunoscut prea bine și am fost prea apropiați ca să poată să fie ea în ecuația asta. Adică cel mult ca prieteni, dar nu ar putea să fie partenera mea.”, a mai zis influencerul.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.