Theo Rose, ca orice om și care orice artist ajuns la nivelul ei, are multe visuri, iar pe unul dintre cele mai mari și l-a îndeplinit deja. Recent, a simțit nevoia să le facă o serie de dezvăluiri oamenilor care o urmăresc despre ceea ce i s-a întâmplat, fiind profund recunoscătoare pentru tot.

Theo Rose, despre cel mai mare vis pe care l-a avut

Theo Rose este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Odată cu participarea sa în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, ea a reușit să le atragă atenția oamenilor atât prin intermediul vocii sale inconfundabile pe care o are, cât și prin intermediul felului ei de a fi. Încă de pe atunci, cântăreața a muncit zi de zi pentru cariera sa, a susținut zeci de concerte și, de asemenea, s-a implicat în tot felul de proiecte care au solicitat-o enorm.

Artista a avut zile foarte aglomerate, iar după ce au început filmările pentru serialul Clanul, a muncit și mai mult, mai ales că acesta a fost un domeniu complet nou pentru ea. Îi plac provocările și a făcut față cu brio, ba chiar a primit o mulțime de aprecieri pentru acest lucru. Un alt vis pe care l-a avut și despre care le-a vorbit fanilor săi de pe Instagram a fost acela de a vedea un afiș mare cu poza ei, atunci când se plimba prin mall.

Theo Rose a început să se gândească la acest lucru, văzând mai multe vedete care făceau tot felul de reclame pentru diferite branduri de la noi. Aflându-se cu Boier Bibescu într-un centru comercial, i-a zis despre dorința sa, iar el i-a transmis că acest lucru i se va întâmpla, iar la câteva luni după aceea, visul i s-a îndeplinit, artista ajungând la concluzia că nimic nu este întâmplător și fiind extrem de fericită pentru reușita sa. Ea este genul de persoană care nu renunță niciodată, în clipa în care își dorește ceva anume și așa s-a întâmplat și de data aceasta, fanii ei fiind foarte mândri de ea.
















O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Citeste si:
Ce ar fi vrut Inna să fie, dacă nu era cântăreață. Artista nu visa...
Ce ar fi vrut Inna să fie,...

''Eram cu Boieru' în mall acum câteva luni sau acum jumătate de an și vedeam panourile publicitare cu vedete de la noi care făceau reclame la diferite branduri de la noi. Treceam pe lângă ele ziceam: "Voi ajunge și eu să fac așa ceva?"

Să trec prin mall și să trec așa pe lângă o poză cu mine... El zice: "Se va întâmpla, nu mai e mult" și am depășit momentul, nu cred că au durat două săptămâni și m-a sunat și mi-a zis: "Gata, uite, s-a întâmplat! E un vis împlinit și d-asta cred. Nimic nu e întâmplător.'', le-a zis Theo Rose fanilor ei, din mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2022 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.