Scandalul cu Laurențiu Reghecampf a pus-o serios pe gânduri pe Anamaria Prodan, care a luat niște decizii extrem de imporante pentru ea și pentru copiii ei. De asemenea, impresara a transmis un mesaj subtil în mediul online, despre care fanii cred că îi este adresat fostului ei partener de viață.

Anamaria Prodan, mesaj subtil în mediul online

Anul acesta a fost unul plin de provocări pentru Anamaria Prodan, iar ultimul scandal în care a fost implicată cu fostul ei partener de viață a pus-o serios pe gânduri. Cei doi s-au luat la bătaie în plină stradă, în fața casei în care au locuit împreună, moment în care ambii s-au ales cu dosar penal și cu ordin de restricție unul împotriva celuilalt. Aceste întâmplări nefericite din viața sa au făcut-o serios pe vedetă să ia în calcul mutarea din țară, idee la care a renunțat de curând, fiind de părere că nu merită să facă un asemenea efort, ci trebuie să lupte în continuare atât pentru ea, cât și pentru copiii ei.

De asemenea, este perfect conștientă de faptul că nu este nici prima, nici ultima femeie care trece prin asemenea situații și tocmai din acest motiv le-a transmis persoanelor în cauză câteva cuvinte. Le-a sfătuit să își țină capul sus, pentru că ele sunt cele care dau viață și tot cele care ar trebui să se gândească serios la faptul că au doar o viață pe care nu merită să o irosească oricum.

"Am avut o perioadă, în care mă gândeam cum să fac datorită rușinii pe care am trăit-o și eu și copiii, și ne gândeam să mergem undeva să se facă liniște. Dar ne-am dat seama că noi suntem cei care contează, cei care ducem steagul mai departe, sus, iar restul au plecat.

Capul sus, femeile dau viață, femeile sunt viața. Nu există și nu se merită, avem, o singură viață, scurtă și trebuie să ne-o facem frumoasă. Mergeți mai departe. Nu ai cum să stai pe loc, pentru că în momentul în care te-ai oprit, atunci va fi marea problemă.", a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.


După ce și-a deschis sufletul în felul acesta, vedeta nu s-a oprit acolo, ci a transmis un mesaj subtil pe contul ei oficial de Instagram. Fanii acesteia s-au dus imediat cu gândul la fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, în ciuda faptului că ea nu dat niciun nume. Impresara și-a cerut scuze pentru faptul că nu îl caută în momentele când îi este mai greu, doar că se descurcă de una singură, lucru pe care a învățat să îl facă de mică.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

''Scuze că nu te caut când îmi e greu, dar eu pot singură, a fost expresia mea de când eram mică, așa că nu-ți face griji, eu pot singură.'', a transmis impresara, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.