Vescan a lipsit o vreme de trei ani de pe scenă, iar fanii acestuia și-au făcut griji serioase pentru el. Absența sa nu a fost una justificată până recent, când a fost invitat în cadrul podcast-ului moderat de către Cătălin Măruță pe canalul lui de YouTube, unde a explicat ce anume i s-a întâmplat.

Vescan, despre absența sa timp de trei ani

Vescan a fost unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști de la noi din țară. Acesta avea succes și susținea concerte în toată țara, dar a dispărut la un moment dat din industrială muzicală, fără a da prea multe explicații. Cântărețului i-au dus dorul atât colegii de breaslă, cât și fanii. Toți au sperat ca artistul să le ofere și câteva explicații, la un moment dat în viața sa, despre dispariția lui, dar acestea au întârziat să apară timp de trei ani.

Ei bine, de curând, Vescan și-a făcut revenirea în mediu online și a acceptat câteva zile mai târziu și invitația lui Cătălin Măruță de a vorbi despre ultimii anii din viața sa în cadrul podcast-ului pe care acesta îl moderează pe YouTube. Vescan a explicat că absența de pe scenă este cauzată de problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Acesta a avut o sinuzită în copilărie, care i s-a activat și din cauza căreia i s-a umflat capul și nu i-a trecut nici măcar după primele tratamente. Mai apoi, acesta a făcut un CT cu contast, ceea ce nu a fost deloc bine și a fost nevoit să ia o pauză.

„Mă luptam cu o piesă în studio și, la scurt timp după, cred că am avut un drum până la Cluj și când m-am întors mi se activase o fostă sinuzită din copilărie. Am avut o problemă cu sinuzita asta, mi se umflase capul și nu-mi trecea la primele 2-3 tratamente. A trebuit să fac și un CT cu contrast, iar ăsta nu era un semn bun.”, a declarat Vescan, în podcast-ul lui Vescan.

Perioada aceasta neagră din viața sa l-a făcut să își dea seama de multe lucruri, dar mai ales a realizat care este una dintre cele mai mari frici pe care le are și anume aceea de a fi pe patul de spital, de a-și auzi piesele la radio și nu a mai putea munci în continuare. Cel mai important este că, în momentul de față, este sănătos, muncește pentru cariera sa și va lansa multe piese în continuare.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

„Ce n-aș vrea niciodată în viața asta e să-mi văd videoclipurile de mare succes și eu să fiu în spital. (…) În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe… aveam tumori”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.