ABOUT YOU este unul dintre cele mai iubite magazine online de fashion din România. Anul acesta, de Black Friday, acesta își va surprinde cumpărătorii cu tot felul de oferte care mai de care mai interesante, mai ales că acum au deja extrem de multe reduceri înainte de Vinerea Neagră, care atrag sute de oameni.

ABOUT YOU Black Friday 2022

ABOUT YOU este un retailer online de modă german cu sediul în Hamburg. Înființată în 2014 ca subsidiară a Otto Group, în 2018 statutul său s-a schimbat în cel de companie de portofoliu din cauza unei schimbări a soldului acționarilor. Pe lângă Germania, retailerul este activ în 24 de țări europene. Colecțiile de modă pentru femei pe care oamenii le vor găsi pe site-ul ABOUT YOU sunt potrivite indiferent dacă preferi un stil elegant ori dacă ești adepta hainelor casual sau sport. Din sutele de modele de haine de damă, cu siguranță vei putea să îți alegi ținuta vestimentară potrivită pentru o seară în oraș cu prietenii, pentru o cină romantică, pentru o plimbare în parc sau pentru o întâlnire de afaceri, după cum chiar ei poveste pe site-ul lor.

Hainele și accesoriile pe care le porți te ajută să te faci mult mai ușor remarcată, în multe dintre situațiile în care te vei afla de-a lungul timpului. Fie că aveți un stil bine definit, fie că nu, trebuie să profitați de reducerile acestui final de an ale retailer-ului online de modă german și, cine știe, poate veți găsi multe lucruri pe gustul vostru.

Multe dintre voi au deja o listă de lucruri pe care ar dori să le achiziționeze, iar vestea și mai bună este că deja pe unele dintre ele le găsiți la niște reduceri de 80%, ceea ce nu poate decât să vă aducă zâmbetul pe buze. Cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care ni le facem singure, pentru că știm cel mai bine ce ni s-ar potrivi, ce ne-ar plăcea să purtăm și ce să alegem, într-un final, din miile de oferte care ne stau la dispoziție, mai ales în perioada în care putem profita cu mare ușurință de reducerile de Black Friday.

Citeste si:
Ținute office pentru antreprenoare: 4 recomandări utile
Ținute office pentru...

De la Pressmaster/Shutterstock

Deși prețurile sunt unele pe care, mai mult ca sigur, nu vreți să le ignorați, vă sfătuim ca înainte de a cumpăra hainele și accesoriile voastre preferate, să analizați bine ofertele, pentru a le putea lua la cel mai mic preț și să vă faceți o garderobă așa cum se cuvine pentru sezonul rece. Cel mai important este să știți ce vă doriți, să le puneți cu încredere în coș și să așteptați momentul oportun, pentru a plasa comanda.

Oricare ar fi strategia pe care o aveți, bucurați-vă de reduceri, cumpărați ceea ce vi se potrivește și nu uitați că se apropie luna cadourilor și că puteți cumpăra câteva lucruri frumoase și pentru cei dragi, pe care să le dăruiți de Crăciun sau de Anul Nou. Sigur se vor bucura enorm să vadă că nu ați uitat de ei și, poate, vă vor surprinde și ei la rândul lor cu obiectele vestimentare preferate sau cu vreun accesoriu pe care știau că vi-l doriți. Spor la cumpărături!

Citeste si:
Zeci de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin...
Zeci de oameni s-au călcat în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.