Dan Negru a primit premiul pentru personalitatea media a anului 2022, iar imediat după ce i-a fost înmânat premiul a oferit câteva declarații care au făcut deliciul celor care l-au urmărit. Prezentatorul a luat pe toată lumea prin surprindere, când a decis să le aducă în discuție pe Mihaela Rădulescu și pe Andreea Marin.

Dan Negru, premiul pentru „Personalitatea media a anului 2022”

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de la noi din țară, iar așa cum era de așteptat, acesta a fost nominalizat în cadrul Galei Premiilor Radar de media 2022, pentru „Personalitatea media a anului 2022”, pe care l-a și câștigat și de care este tare mândru. Are mulți ani de carieră în spate și chiar dacă se aștepta ca oamenii de acasă să îi voteze pe cei mai tineri dintre ei nominalizați, a fost surprins să vadă că multe dintre voturi au ajuns la el.

La fel cum au făcut toți cei prezenți la eveniment și Dan Negru a oferit un interviu în care a vorbit despre premiul pe care l-a câștigat, dar unde a adus în discuție și o mare problemă cu care se confruntă oamenii din televiziune de la noi din țară comparativ cu tot ceea ce se petrece în afară. Acesta nu e ezitat, așadar, să compare industria autohtonă cu piața americană de media.

El a vorbit despre prezentatori din afară precum Larry King sau Ellen DeGeneres, care nu ar fi avut nicio șansă la vârsta lor să facă față în România, unde oamenii sunt de părere că de la o anumită vârstă, prezentatorii trebuie să se lase de meserie. Nu este deloc de acord cu felul în care oamenii pun problema și tocmai de aceea a fost surprins de premiul pe care l-a câștigat datorită voturilor oamenilor din fața micilor ecrane care îl apreciază, având în vedere că aceleași persoane afirmă despre Mihaela Rădulescu și pe Andreea Marin că sunt doar „babe”.

„Asta cu Personalitatea anului, acum vorbesc serios, România e lovită de discriminare de vârstă, crede-mă. În lumea civilizată a televiziunii, oamenii de peste 50 de ani n-au o problemă în a face televiziune. La noi o au.

Citeste si:
Dan Negru, șoc într-un supermarket din București: Prețul...
Dan Negru, șoc într-un...

Larry King s-a apucat de televiziune la 50 de ani. La noi, Răduleasca sau Marin sunt „babe”! Ellen de la celebrul show american are 64 de ani. Știi vreo prezentatoare de 64 de ani din România? E adevărat, dar gândește-te că Andreea e singura care are o relativă maturitate. Dacă aș dedica cuiva toate premiile pe care le-am primit vreodată, ar fi oamenilor trecuți de 45 de ani, pentru că nu e ușor să faci televiziune într-o țară în care televiziunea e lovită de discriminare de vârstă. N-o zice nimeni asta, eu o zic, n-am ce să pierd!”, a declarat Dan Negru, pentru cancan.ro.

Crede că acest fenomen are loc în România, pentru că este mult mai simplu să angajezi un tânăr fără experiență decât să optezi pentru unul care cunoaște mai bine domeniul, pentru că aceluia i se cuvin mai mulți bani.

Citeste si:
Sebastian Dobrincu va participa la Survivor. Ce va face cu premiul...
Sebastian Dobrincu va...

„Se întâmplă din ieftineală. E mai ușor să angajezi un copil de 19 ani, de 20 de ani, decât un matur care are experiență și pe care trebuie să îl plătești cu alți bani. Se întâmplă din ieftineală, din costuri. Și da, se poate întâmpla și din tradiție. România a ratat «Golden Age»-ul televiziunii mondiale, a fost în anii ’80, atunci aveam două ore de emisie. Noi am avut televiziune câțiva ani, după ’95-’98!”, a mai povestit Dan Negru.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.