Theo Rose a dat de probleme în vacanța din Thailanda și nu a ezitat să le vorbească și fanilor despre acest lucru, direct pe contul ei oficial de Instagram, unde obișnuiește să fie foarte activă și unde îi ține la curent pe cei care o urmăresc cu tot ceea ce face. Ce le-a dezvăluti actrița din Clanul!

Ce probleme a întâmpinat Theo Rose în vacanță

Theo Rose a muncit din greu, în ultimii ani din viața sa. Artista nu a apucat să se bucure de nicio vacanță până în momentul de față, pentru că a avut alte priorități, după cum chiar ea a spus la un moment dat. A preferat să se ocupe de proiectele sale, să muncească și să strângă bani pentru lucrurile cu adevărat importante pentru ea. De curând, a simțit nevoia de o pauză, așa că a decis să plece pentru câteva zile din țară alături de sora sa, dar nu a avut parte numai de momente bune, ci a întâmpinat câteva mici probleme despre care a făcut dezvăluiri pe Instagram.

Aflată în Thailanda, actrița a simțit nevoia să își acorde puțin timp pentru a-și încărca bateriile, timp în care a dormit și, în mod evident, nu a mai postat nimic pe social media, timp în care fanii care erau obișnuiți ca ea să posteze destul de des s-au speriat și au început să îi scrie. Vedeta le-a spus că nu a făcut altceva decât să doarmă pentru câteva ore bune, pentru că avea nevoie și de asta, având în vedere toate eforturile depuse în ultima vreme, ceea ce i-a mai liniștit pe fanii ei.

"Nu vă speriați, nu am murit! Astăzi m-am trezit tot pe la șase și ceva, dar eram odihnită, că am adormit azi noapte pe la 23:00 aproape și apoi am mai dormit câteva ore de la 9:00 până la 12:00. Am dormit astăzi. Zilele trecute nu a fost deloc genul meu să mă trezesc cu noaptea în cap de la cinci, șase dimineața. Astăzi mi-at dat arama pe față.", a povestit Theo Rose, la Story.

Cum nicio vacanță nu este lipsită de întâmplări mai puțin fericite, așa s-a întâmplat și în cazul ei. Statul prea mult la soare nu i-a adus prea mari beneficii, pentru că s-a ars pe piele și nu este deloc în regulă. În plus, cunoscuta artistă a povestit și că a fost ciupită de niște țânțari, care i-au lăsat câteva bubițe pe piele și care nu sunt deloc precum cei de la noi din țară. Cu toate acestea, Theo Rose nu uită se bucure de zilele ei libere pe care le merita din plin.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

"Starea mea în ceea ce privește bronzul e precară. M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă. M-am ars, nu e deloc în regulă. M-au pișcat câțiva țânțari, dar sunt din ăia mici și nenorociți care îți lasă niște buline așa pe tine. Oribil! Te mănâncă de îți vine să îți smulgi pielea. Răi țânțarii de aici!", a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2022 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.