În trecut, Nosfe a salvat viața unui bolnav de cancer, iar soția sa a postat pe Instagram conversația pe care regretatul artist a avut-o cu unul dintre fanii lui. Mesajele emoționante i-au făcut, din nou, pe toți care l-au apreciat cât timp era în viață să își amintească de omul bun care a fost.

Discuția emoționantă dintre Nosfe și un tânăr bolnav de cancer

Mulți dintre cei care l-au cunoscut pe Nosfe, pe numele lui real Vlad Darius Crețan, spun despre acesta că a fost un om cu suflet mare care i-a ajutat ori de câte ori a avut ocazia. Artistul obișnuia să fie foarte apropiat de fanii lui de pretutindeni și, spre deosebire de alte vedete, le răspundea la mesajele pe care le primea în privat și stătea de vorbă cu fiecare în parte, motiv pentru care oamenii i-au fost extrem de recunoscători.

La un moment dat, artistului i-a scris un tânăr care era bolnav de cancer și care i-a povestit acestuia prin tot ce a trecut în momentele acelea, fără să spere la un răspuns. Acesta mai avea de făcut încă două ședințe de chimioterapie când i-a scris, iar mai apoi toate lucrurile ar fi trebuit să revină la normal. Fanul lui Nosfe i-a mai transmis și că doar muzica lui a reușit îl țină în viață și i-a mulțumit pentru acest lucru, dar și pentru curajul de a merge mai departe pe care i l-a dat.

„Doar muzica a reușit să mă țină în viață. Acum mai am încă două ședințe de chimioterapie și totul ar trebui să revină la normal. De asta îți scriu acum, pe final, să îți mulțumesc pentru muzica pe care o faci și pentru că mi-ai dat curaj să trec mai departe.”, este o parte din mesajul fanului pe care i l-a trimis lui Nosfe.

Sursa foto (c): Sotie de artist/InstaStory

Așa cum se întâmplă în cazul multora dintre artiștii de la noi din țară, tânărul nu spera ca va primi vreodată un răspuns din partea lui Nosfe. Artistul nu doar că i-a răspuns persoanei respective, dar a dorit să îl ajute așa cum a știut el mai bine și anume prin intermediul muzicii sale, trimițându-i acestuia una dintre piesele sale nelansate, pe care să o asculte și care să îl ajute să fie mai puternic, ceea ce s-a și întâmplat.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

„Îmi pare rău să aud că treci prin asta, dar îmi pare bine să aud că mai ai puțin și treci peste. Sunt alături de tine cu gânduri bune și energie pozitivă. Îți las un link cu o piesă nelansată, pe care o poți asculta doar tu, poate te ajută să fii și mai puternic.”, i-a răspuns Nosfe fanului său.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.