Moartea lui Nosfe a îndurerat o țară întreagă, iar zeci de vedete și-au exprimat regretul în ceea ce privește pierderea artistului, pe rețelele sociale. La fel ca și fanii cântărețului și colegii acestuia de breaslă au sperat să fie doar o glumă. Imediat după ce s-au convins că artistul chiar a încetat din viață, au transmis mesaje dureroase pe social media.

Moartea lui Nosfe a generat reacții multiple în mediul online

Decesul lui Nosfe de la Șatra Benz a șocat o lume întreagă. Pe numele lui real Darius Crețan a decedat la de 16 octombrie, după ce a susținut un concert în București alături de colegii lui de trupă. Acesta a fost găsit în stare de inconștiență de către soția sa în casa în care au locuit împreună, moment în care a apelat numărul de urgență 112. La fața locului, s-au prezentat oamenii legii și ambulanța, care nu au mai putut face nimic pentru artist, ci doar au constatat moartea și au deschis un dosar penal în cazul acestuia.

Ruby a fost una dintre cele mai bune prietene ale artistului și chiar au avut împreună o piesă de succes numită „Condimente”, care a fost pe buzele tuturor. Cântăreața a procesat foarte greu informația și și-a dorit, la fel ca toți ceilalți, să fie o glumă.

„Nu pot sa procesez, nu vreau sa accept. Imi doresc sa fie o gluma. Doare. Ma gandesc la Mada si la Iris si ma doare si mai tare.NOSFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa aiba Dumnezeu grija de tine si sa primesti dragostea Lui infinita!!!!
Te iubesc Nosfe! Nu pot sa pronunt numele tau fara sa iti vad privirea blanda si zambetul si sufletul tau bun.
E mai bogat Cerul!”,
a scris Ruby, pe Instagram.

Speak a spus despre el că a fost unul dintre cei mai talentați oameni pe care i-a cunoscut și cu care a avut onoarea să lucreze. Nu i-a venit să creadă una ca asta și a transmis condoleanțe familiei și prietenilor regretatului artist.

„Unul dintre cei mai talentați și muncitori oameni pe care eu i-am cunoscut și cu care am lucrat…a plecat…Toate gândurile bune către familie! Nu mi vine să cred…NU POT! Condoleanțe familiei și prietenilor! 😔 Odihnește te în pace bro că aici vei rămâne nemuritor!”, a zis Speak, în mediul online.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

„Ne-am văzut acu 2 seri, şi ieri ți-am cerut piesa aia de o aveam împreună, ca trăseseși strofă la ea şi m-a spart când am auzit-o. Nu mai apucăm să o scoatem. Arată-le îngerilor cine-i cel mare G. te iubesc”, a scris şi Liviu Teodorescu.

Theo Rose, Liviu Vârciu, dar și mulți alți artiști au transmis mesaje în mediul online despre Nosfe, iar toți au avut numai cuvinte frumoase despre acesta. Unii nu doar că l-au cunoscut personal, dar au și avut ocazia să colaboreze cu acesta, iar acum din păcate au rămas doar piesele în urmă, motiv pentru care fanii nu vor uita uita niciodată de Nosfe.

„Unchiule, nu știu dacă era timpul… a fost o plăcere să te cunosc, drum bun!”, a transmis Theo Rose.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.