Toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor familiei lui Nosfe, după decesul acestuia o pot face în orice moment, iar de acest aspect s-au ocupat prietenii și colegii artistului de la Șatra Benz, pe contul lor de Instagram.

Cum poți ajuta familia lui Nosfe

Durere imensă în lumea muzicii românești, dar mai ales în cea a trapului. Darius Crețan, cunoscut de întreaga lume drept Nosfe, și-a pierdut viața pe data de 16 octombrie, după ce a urcat pe scena de la Trapattack alături de toți ceilalți colegi de trupă. Cea care a alertat autoritățile a fost chiar soția acestuia, Mădălina Crețan, în jurul orei 03:26 când l-a găsit prăbușit pe podea. Polițiști au ajuns la fața locului de urgență alături de un echipaj medical, dar nu au mai putut face nimic pentru artist, ci doar să constate decesul.

La câteva ore după moartea cântărețului în vârstă de 37 de ani, colegii lui de trupă le-au dat vestea tragică și fanilor care au procesat cu greu informația și care au sperat ca nimic să nu fie real. Din păcate, nu a fost o farsă și nici despre vreun album așa cum au crezut mulți, iar în ciuda speculațiilor de pe internet, Nosfe a făcut infarct nu a decedat în somn și nici nu s-a sinucis.

Familia artistului este distrusă de durere, iar prietenii au decis să o ajute așa cum au putut, ba chiar au făcut un apel pe Instagram, iar toți cei care vor să doneze o pot face în orice moment. Având în vedere situația delicată prin care soția regretatului artist și fiica ei trec, orice fel de ajutor oricât de mic ar fi este important.

Sursa foto (c): Satra Benz/InstaStory

”Pentru toți cei care vor să ajute, aveți mai jos IBAN-ul soției lui NOSFE sau contul de Revolut. orice ajutor este bine venit, mulțumim”, au notat cei de la Șatra Benz pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.