Nosfe de la Satra B.E.N.Z și-a pierdut viața, noaptea trecută după ce a susținut un concert în București. Decesul a fost cofirmat chiar de către colegii lui de trupă, pe pagina lor oficială de Instagram.

A murit Nosfe de la Satra B.E.N.Z

Noaptea trecută, Nosfe de laSatra B.E.N.Z și-a piedut viața, după ce a participat la un concert alături de colegii lui de trupă. La eveniment au fost prezenți mii de oameni, dar și prieteni de-ai acestuia.

Decesul a fost confirmat de către colegii lui de trupă, iar fanii care l-au ascultat live în repetate rânduri și care au mers la concertele lor au sperat că este doar o glumă și că vor fi anunțați că nimic din ce au afirmat nu este adevărat. Nu se știe, până la momentul actual, cauza decesului, dar cel mai probabil va fi anunțată în viitorul apropiat.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”,
este anunțul făcut pe contul de Instagram al trupei.

Membrul îndrăgitei trupe de trap, Luk Beats, a transmis și el un mesaj dureros pe contul său oficial de Instagram, pentru a-și lua rămas bun de la colegul și prietenul lui, stârnind zeci de reacții în mediul online. Multora nu le vine să creadă că a plecat atât de repede dintre noi, la doar 37 de ani.

„iubirea mea 🥺 de ce?
Ai fost prima persoana care a avut incredere in mine si ai plecat fix la mijlocul drumului :( ce cosmar, vreau sa ma trezesc din el si sa fii langa mine sa te pup. Te iubesc mult de tot 💔”,
a transmis Luk Beats, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.