Mama lui Luis Gabriel a oferit un interviu, cu ocazia botezului nepotului ei, în care a vorbit și despre nora sa. Femeia a fost sinceră când a venit vorba despre Haziran, femeia de care fiul ei s-a îndrăgostit, care l-a făcut tată și alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții.

Mama lui Luis Gabriel a vorbit despre nora sa

Luis Gabriel și partenera sa de viață, Haziran, și-au botezat recent fiul și au dat o petrecere de zile mari de care s-au ocupat împreună și care le-a ieșit fix așa cum au visat. La eveniment, au luat parte cei din familie, prietenii și toți cei dragi lor care și-au dorit să le fie alături într-o zi atât de importantă pentru ei. Aceștia nu doar că l-au creștinat pe Joseph Luis Tiago, dar au și spus „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, de unde au postat o mulțime de imagini în mediul online, spre bucuria fanilor care în mod clar nu au putut fi fizic alături de cei doi îndrăgostiți și de copilul pe care îl au împreună.

Au fost momente emoționante atât pentru Haziran, cât și pentru Luis Gabriel, dar cea mai mare bucurie a lor în timpul slujbei a fost faptul că băiatul lor nu a plâns deloc, deoarece este un copil foarte cuminte de care părinții lui sunt mândri. În timp ce ea a trecut prin tot felul de stări, soțul său a simțit că evenimentul a venit ca o eliberare pentru el, deoarece în ultima vreme s-a acumulat destul de mult stres, pentru că au vrut să iasă ca la carte, ceea ce până la urmă s-a și întâmplat.

„A fost minunat, emoționant, nu mă așteptam. Eu mai mult am râs. Eram foarte fericit, adică acum simt că m-am eliberat și că totul este bine, că a intrat un înger în casa noastră. Avem un copil foarte cuminte, nu a plâns absolut deloc, lui îi place și la băiță, deci a fost foarte fericit și astăzi.”, au declarat Luis Gabriel și Haziran după botez, potrivit wowbiz.ro.

Mama lui Luis Gabriel a fost și ea, așa cum era de așteptat, prezentă la marele eveniment, iar imediat după aceea a dat o serie de declarații despre cele întâmplate, dar în care și-a exprimat opinia și desre Haziran. De regulă, soacra nu are o relație prea bună cu nora, dar nu este și cazul lor. Mama cântărețului de manele are o părere extrem de bună despre partenera de viață a fiului ei și a menționat că se bucură pentru ceea ce întâmplă în viețile lor. În plus, crede despre ea că este o femeie frumoasă, dar și plină de respect față de cei din jurul ei.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

„Finețea și respectul ei care îl poartă. Frumusețea nici nu intră în subiect, e cea mai frumoasă. Amândoi sunt cei mai frumoși.(...) Sunt chiar foarte mândră de ei și împlinită, fericită, de tot ceea ce se întâmplă în viața lor.”, a declarat mama lui Luis Gabriel, în cadrul unei emisiuni TV, conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.