Iancu Sterp a făcut o serie de dezvăluiri despre povestirile pe care le-a făcut Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță Sterp. Vedeta a făcut publice informațiile, în momentul în care a simțit că nu mai poate să țină nimic doar pentru ea.

Declarațiile Danielei Iliescu au făcut înconjurul internetului

În urmă cu câteva zile, Daniela Iliescu a făcut o serie de dezvăluiri despre familia partenerului ei de viață, pe care nu prea o are la suflet. TikTok-ul respectiv a ajuns viral în doar câteva minute și a ajuns chiar și la urechile celor din familie, care nu s-au putut abține să nu își dea și ei cu părerea despre cele spuse de ea. Prima care a avut ceva de comentat a fost Ileana Sterp, pe care nu au deranjat-o neapărat spusele femeii, ci i-a respectat părerea.

„A venit momentul să discut și eu despre subiectul ăsta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să-și dea cu părerea și asta nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc și chiar ne apreciază. Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și perfectă (…) Ideea este că noi, în primul rând, avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi, eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte, nu ne potrivim ca și gândire.

Asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și că nu ne suportăm. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui. Pentru mine este suficient felul în care mă înțeleg cu ei”, a declarat Daniela Iliescu, pe social media.

Declarațiile pe care partenera de viață a fratelui său le-a făcut nu l-au dat pe spate pe Iancu Sterp. Acesta a făcut o serie de declarații la rândul lui, în care a dat de înțeles că nu i se pare nimic ieșit din comun faptul că a spus asemenea lucruri, dar este de părere că nu au de ce să certe și că așa sunt femeile mai exagerează, din când în când. De asemenea, fratele lui Culiță Sterp a zis că ele se ceartă, iar mai apoi se împacă, așa că nu își face prea multe probleme în acest sens.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

„Nu e nimic wow, nu au de la ce să se certe, numai că așa sunt femeile, fac din țânțar armăsar, le trece, iar mai apoi se împacă. Iar se ceartă, iar se împacă. Și noi bărbații mai facem așa, doar că ele o fac mai des”, a povestit Iancu Sterp, potrivit fanatik.ro.

Ca în orice familie, există și discuții în contradictoriu peste fiecare trece în felul lui. Se pare că nu există certuri între familia Sterp și cea a Danielei Iliescu. Nici măcar cu partenera de viață a lui Culiță Sterp nu ar avea ceva de împărțit, dar este de părere că oriunde există și discuții și fix așa a fost și în familia lor. Îi respectă opiniile, dar asta nu înseamnă că este de acord cu ele.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.