Jo a apelat la intervenție estetică, în urmă cu doar câteva zile, iar de curând a decis să le vorbească și fanilor ei din mediul online despre procedura de care credea că are nevoie. Vedeta își dorea de multă vreme să apeleze la ajutorul medicului estetician, dar a reușit abia acum să rezolve situația.

Jo s-a operat și a postat prima imagine după intervenție

Jo este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mii de oameni stau zilnic cu ochii pe ea. Ei bine, celor care o urmăresc zilnic și care o îndrăgesc le-a făcut o serie de dezvăluiri în mediul online despre intervenția estetică pe care și-a făcut-o și care, mai mult ca sigur, o va face să se simtă mult mai bine în pielea sa.

De mai multă vreme, Jo și-a dorit să ajungă în cabinetul medicului estetician, pentru a scăpa de gușa care îi dădea mari bătăi de cap, dar nu s-au aliniat planetele până acum. Fosta iubită a lui Juno a postat o imagine din cabinetul unuia dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din București, dând de înțeles că starea sa este una bună acum și că la trei zile după intervenție, totul arată extrem de bine, iar asta nu poate decât să o bucure, luând în calcul faptul că și-a dorit enorm lucrul acesta.

Vedeta se consideră o persoană norocoasă în acest moment al vieții sale, datorită faptului că le are pe mama și pe sora sa alături în aceste momente din viața sa, când are nevoie mare de ajutor. Jo a spus că a realizat că este insuportabilă, când simte că nu se poate descurca de una singură. Oricât de supărată ar fi, are cine să îi ofere sprijinul necesar, iar pentru asta este foarte recunoscătoare.


''Zilele astea, mai exact sâmbătă, mi-am făcut o intervenție, așa pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă. Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri.

Mi-am dat seama ca tare nesuferită sunt atunci când nu pot sa funcționez singură la capacitate maximă, tare greu îmi e sa cer sau sa accept ajutor, dar tare tare norocoasă sunt că le am pe mama și soră-mea sa ma suporte și sa ma ajute indiferent de stările mele de nervi sau plâns sau divă pe ciclu’. În locul lor n-as fi avut atâta răbdare cu mine, o sa le fac câte o statuie la fiecare in parte. După 3 zile de la intervenție totul arată wow, sunt mega încântată de rezultat.'', a scris Jo, pe Instagram.

Citeste si:
Cum a fost anul 2022 pentru Jo. Cântăreața, cu ochii în lacrimi pe...
Cum a fost anul 2022 pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.