Zanni și Gheboasă au ajuns de la tovarăși la rivali, după ce traperul a decis să îl înlocuiască pe cel care ar fi trebuit să îi fie adversar în Gala RXF. Toată lumea crede că fostul concurent de la Survivor România va fi învins de către cel împotriva căruia a luptat, dar finalul nu a fost tocmai unul previzibi.

Zanni și Gheboasă, cuvinte grele după Gală

În urmă cu doar câteva zile a avut loc Gala RXF, unde s-au luptat mai multe persoane, inclusiv unii dintre foștii concurenți din cadrul emisiunii Survivor România. Zanni ar fi trebuit să aibă cu totul și cu totul un alt adversar cu care să se lupte și pe care multă lume credea că îl va învinge fără prea mari probleme. Din cauza unei accidentări, el nu s-a mai putut prezenta, iar cel care i-a luat locul a fost nimeni altul decât Gheboasă, cel care a oferit și o serie de declarații despre cele petrecute acolo, în cadrul unui podcast la care a acceptat invitația fără să stea prea gânduri.

Zanni nu s-a lăsat mai prejos, iar la scurt timp după ce l-a învins pe rivalul său, care îl considera prieten înainte de lupta din Gala RXF, a făcut și el câteva Story-uri pe contul său oficial de Instagram, dând de înțeles că este o fire competitivă și că s-a antrenat serios pentru ceea ce avea să urmeze, deși nu a postat prea multe desprea asta, dorind în felul acesta ca adversarul lui să nu se aștepte nimic, ci să fie surprins.

În cadrul unui podcast, adversarului celui care nu doar că a participat la Survivor România, dar a și câștigat marele premiu, a acceptat invitația de a merge într-un podcast, unde a vorbit despre înfrângerea suferită. Acesta a știut clar că dacă nu îl va învinge din prima rundă, îi va fi imposibil să o facă în cea de-a doua, din cauza faptului că nu a avut prea mult timp la dizpoziție să se antreneze, așa cum a avut Zanni. De asemenea, și-a acuzat rivalul că ar fi făcut câteva afirmații mincinoase despre el înainte de Gala RXF.

„Mi-am dorit să îi dau K.O. Am știut din start, că eu dacă nu îl fac din prima rundă, în a doua rundă mă omoară. Am avut doar trei antrenamente din care unul în parc. Eu nu știu tehnici, nu știu nimic. El la conferința de presă a mințit niște lucruri despre mine. A doua zi mi-a zis da, am vorbit în plus. A zis că eu aș fi vrut să facem blat. Mi-a zis că l-a luat valul și a trebuit să facă o dumă. Eu credeam că suntem prieteni. Eu am zis că suntem prieteni, cu Zanni, cu Alex Velea”, a declarat Gheboasă, în cadrul podcast-ului de mai sus.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, trădat de cei mai buni prieteni: „Am colaborat cu...
Cătălin Botezatu, trădat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.