Andreea Bălan s-a bucurat de una dintre cele mai frumoase și interesante experiențe din viața sa, dar și de una despre care poate spune că în același timp a fost și extrem de grea. Vedeta a vorbit, în cadrul unei emisiuni în direct, despre cele mai grele momente din cadrul competiției de la Antena 1.

Care au fost cele mai grele momente din America Express

Andreea Bălan a acceptat să participe la America Express cu prietena și colega sa, Andreea Antonescu, deși la început se punea problema ca vedeta să plece în aventura vieții sale alături de Petrișor. Blondinei i-ar fi plăcut ideea de a participa alături de îndrăgitul dansator, deoarece este de părere că ar fi făcut o echipă extrem de bună împreună. Producătorii de la Antena 1 au considerat că fosta ei colegă de trupă este cea cea mai potrivită, pentru că au crezut că vor ajunge acolo, se vor certa rău, iar în felul acesta ar fi fost un deliciu.

Chiar dacă a fost un proiect pe care nu îl va uita niciodată, fosta soție a lui George Burcea a recunoscut faptul că nu a fost totul lapte și miere. Andreea Bălan a vorbit despre momentele în care ea și Andreea Antonescu erau nevoite să își caute cazare, iar cei care decideau să îi ajute erau tot oamenii săraci și simpli care trăiau într-o mizerie pe care vedetei i-a fost greu să o descrie în cuvinte. Din cauza acestor condiții, cântăreața s-a gândit în repetate rânduri să renunțe la luptă să se întoarcă acasă, unde îi este cel mai bine.

Chiar dacă au crezut că nu o vor putea duce la capăt, cântărețele s-au mobilizat și au făcut abstracție de mizeria din locuințele oamenilor, despre care a atras atenția că nu are legătura cu sărăcia, de cele mai multe ori, iar ele au avut ghinionul să ajungă în niște locuri foarte dificile. Un alt lucru pe care l-a suportat cu greu a fost dorul de fiicel sale, care i-a pus capac în cele mai multe dintre zile, dar a rezistat așa cum se cuvine, iar fanii ei sunt nerăbdători să vadă cum s-a descurcat în concurs.

„Câteva momente aufost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Mizeria ne-a terminat pe toți. Trebuia să dormim la oameni acasă, doar că tot oamenii cu posibilități reduse te cazau. (...) Mizeria nu are de-a face de multe ori cu sărăcia și nimeream în locuri foarte dificile, dar ne-am mobilizat și am făcut abstracție.”, a declarat Andreea Bălan, pentru Xtra Night Show.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.