Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală fostului ei soț, motiv pentru care acesta trebuie să se întoarcă de urgență în țară. Impresara vrea ca el să fie tras la răspundere în ceea ce privește sustragerea bunurilor familiei, la Secția de Poliție Buftea.

Laurențiu Reghecampf trebuie să ajungă de urgență în țară

Laurențiu Reghecampf este nevoit să revină de ugență în România, pentru a se prezenta la Secția de Poliție Buftea, unde a fost reclamat de fosta lui parteneră de viață. Împotriva antrenorului a fost făcută o plângere penală, pentru a fi pedepsit în urma acuzațiilor primite legate de sustragerea bunurilor familiei. Dacă acesta nu se întoarce de bună voie, ar putea să intervină foarte ușor oamenii legii cu ajutorul unui mandat.

Anamaria Prodan s-a săturat până peste cap de această situație dintre ea și fostul ei partener de viață prin care trece de luni buni și care i-a dat mari bătăi de cap și vrea ca scandalul să se termine tot mai repede. În acest sens, impresara vrea ca antrenorul să se prezinte de urgență la divorț și să se termine totul cu bine. De asemenea, ea a spus că sunt problemele familiei și nu a vrut să dea mai multe detalii despre el, dar este conștientă că s-a chinuit ani de zile să îi construiască o imagine tatălui copilului ei în zadar, pentru că a dat cu piciorul la tot ceea ce a avut.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră. Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Impresara a fost mereu genul acela de femeie care a luptat din greu pentru binele familiei sale, mai ales pentru copiii săi de care este mândră și pentru care s-a asigurat că vor avea un viitor asigurat, indiferent de vremurile care vor veni. Nici pe actualul iubit al Corinei Caciuc nu l-a neglijat, ci l-a iubit enorm, tocmai din acest motiv își dorește ca întregul „circ” să ia sfârșit cât mai repede posibil.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

„Normal că știu unde sunt bunurile familiei. Am avut ceva timp să aflu. Dar, repet, problemele acestea sunt ale familiei mele și sper să le rezolv urgent!”, a mai zis impresara.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.