Sânziana Buruiană aproape a început să plângă, în cadrul unei emisiuni unde a fost invitată, iar mai apoi a făcut câteva declarații despre fosta ei bună prietenă, Bianca Drăgușanu. Celor din fața micilor ecrane nu le-a venit să creadă ce a putut spune.

Ce a pățit Sânziana Buruiană în direct

Sânziana Buruiană este cunoscută drept o femeie sinceră care spune lucrurilor pe nume, indiferent despre ce ar fi vorba. Au fost momente în care a fost aspru criticată pentru declarațiile pe care le-a dat, dar blondina nu s-a învinovățit în niciun fel, fiindcă nu a făcut nimic în afara faptului că și-a exprimat opinia. Părerea ei poate nu este importantă pentru multă lume, dar asta nu o oprește să nu vorbească despre un lucru anume.

Având în vedere felul ei de a fi, nu a refuzat nici invitația lui Cătălin Măruță de a merge în cadrul emisiunii sale de la Pro TV, la sosurile iuți. În cadrul acelei părți din emisiune, invitații primesc o serie de întrebări scrise pe o foaie, pe care le citesc și apoi decid dacă spun lumii întregi ce scria acolo, după ce oferă un răspuns sau dacă mănâncă din sosurile pregătite pentru ei de echipa de producție. Nu este o mare iubitoare a sosurilor iuți și tocmai de aceea, a citit toate întrebările, aproape cu ochii în lacrimi.

„Citesc, că nu mai pot. Îmi vine să plâng”, a zis Sânziana Buruiană, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță.

La un moment dat, a fost rugata să menționeze trei defecte pe care le are Bianca Drăgușanu, cea despre care se știe faptul că i-a fost bună prietenă până acum câțiva ani, când au rupt orice fel de legătură. Ei bine, ea nu s-a putut abține, iar de frica sosurilor iuți i-a oferit lui Cătălin Măruță răspunsul pe care îl aștepta. Despre divă a zis că este puțin narcisistă și că îi place să trăiască fals clipa, dar că mai ales este genul acela de persoană care dă totul din casă. Nu a spus că este neapărat o persoană falsă, dar că are momente în care se comportă ca atare.

„Puțin narcisistă, dă totul din casă, îi place uneori să trăiască clipa fals. Nu e neapărat falsă, dar în unele momente... Mi se pare că în anumite situații știrile sunt puțin fabricate”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Rona Hartner a fost înmormântată astăzi. Aurel Pădureanu,...
Rona Hartner a fost...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.