Rafaelo Varga, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de știri din România, realizator al emisiunii „Retrospectiva Săptămânii", difuzată de Metropola TV în fiecare vineri, de la ora 18:00, va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Toate ceremonia care va avea loc luni, 19 septembrie, va putea fi urmărită live pe Metropola TV, începând cu ora 10:00, postul de televiziune pentru care familia, valorile și informația transmisă corect către telespectatorii ei înseamnă misiune.

În paralel, în studioul din București, Fulvia Bogaciu și Edi Pastia, împreună cu invitați de seamă, fini cunoscători ai fenomenului regalității din Marea Britanie, vor comenta evenimentele, într-o serie de ediții speciale de excepție.

„Funeraliile reginei Elisabeta a II a vor fi un moment cu o intensitate extraordinară pentru o lume întreagă. Decesul suveranei Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord, cel mai longeviv monarh britanic, i-a emoționat și i-a adus laolaltă în suflet nu numai pe englezi, dar și pe oameni de pe tot globul, care recunosc în Regina Elisabeta a II a o uriașă personalitate istorică, un lider care a demonstrat, pe parcursul a 70 de ani, o putere impresionantă în slujba poporului său, devotament, credință, diplomație, înțelegere, fermitate, cinste și moralitate.

Vom trăi istoria împreună! Metropola TV va fi la Londra în acest moment impresionant, pentru a transmite telespectatorilor informațiile, imaginile și toată încărcătura emoțională din capitala țării care își conduce regina pe ultimul drum. Mă simt onorat că pot participa chiar la fața locului la acest moment istoric. În Marea Britanie, dar și în întreaga lume se încheie o eră și începe alta, iar prezența echipei Metropola TV este una dintre cele mai mari împliniri pentru mine, ca jurnalist și pentru postul nostru de televiziune.", transmite jurnalistul Rafaelo Varga, trimis special Metropola TV la Londra.

RCS&RDS digital pe canalul 163/123

TELEKOM – canalul 804,
INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12,
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua Vodafone pe canalul 804.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, nemulțumit de ținutele purtate de Carmen Iohannis...
Cătălin Botezatu, nemulțumit...

Vezi ce se întâmplă 24 din 24 de ore la Metropola TV pe conturile de Facebook și Youtube ale televiziunii, dar și pe site-ul www.metropolatv.ro. Cele mai frumoase fotografii și cele mai interesante momente din emisiuni, le poți descoperi pe contul de Instagram al stației.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.