De curând, Nea Mărin a suferit o intervenție chirurgicală despre care bunul lui prieten, Liviu Vârciu, le-a dat detalii tuturor celor interesați de starea în care se află acesta. El a ținut să liniștească lumea care punea tot felul de întrebări despre operație și despre felul în care aceasta a decurs.

Nea Mărin s-a operat, iar Liviu Vârciu a vorbit despre starea lui

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relație dintre Nea Mărin și Liviu Vârciu este una extrem de bună. Aceștia se înțeleg ca frații și își poartă un respect imens unul celuilalt, iar când dau de greu, sunt alături unul de altul. Prietenia lor este unică pentru mulți și un exemplu, mai ales că prezentatorul TV a spus că unchiul lui Alex Leonte este mult mai mult decât un amic pentru el, ci îl poate chiar considera ca fiindu-i tată.

Liviu Vârciu este la curent cu tot ceea ce se petrece în viața lui Nea Mărin, așa că a dorit să își țină admiratorii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața acestuia, în ultima vreme. Ei bine, acesta a povestit că a suferit o intervenție chirurgicală importantă, la cei 64 de ani ai săi. Mai exact, el a fost operat de apendicită, iar cel mai important este că la momentul actual se simte din ce în ce mai bine, deși se află încă sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, care se asigură că primește cele mai bune îngrijiri.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a povesit Liviu Vârciu, pe contul lui de Instagram.

Deși este cunoscut în întreaga țară, foarte puțini știu despre Nea Mărin că are o poveste de viață impresionantă și că a trecut prin multe momente care l-au pus serios la încercare. Acum câțiva ani, fiul acestuia a decedat, iar acest lucru l-a distrus și l-a făcut să creadă că nu își va reveni niciodată, doar că din fericire odată cu trecerea timpului, rănile s-au mai vindecat, iar el a realizat că viața trebuie să meargă înainte, indiferent de obstacolele întâlnite în cale.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

„Am avut un băiat, dar a plecat... repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a declarat Nea Mărin, acum ceva timp, conform wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.