Flick a presimțit moartea Reginei Elisabeta a II-a, în urmă cu două zile, iar partenera sa a făcut câteva dezvăluiri despre acest subiect, direct pe contul ei de Instagram. Denisa Filcea a fost șocată și nu s-au putut abține să nu le vorbească și fanilor ei despre acest lucru, mai ales că nu a crezut deloc în spusele soțului ei.

A murit Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a și-a pierdut viața, în urmă cu doar câteva ore, motiv pentru care toată lumea este în stare de șoc. După aflarea veștii triste a decesului său, mai multe vedete de la noi din țară, dar și de peste hotare și-au exprimat regretul în acest sens. Au ținut să îi aducă un omagiu, deoarece Regina a fost iubită în întreaga lume, iar printre cei care regretă enorm moartea sa se numără și Flick alături de partenera sa de viață, Denisa Filcea. Acestora nu le-a venit să creadă știrile care au apărut încă de la miezul nopții, mai ales că fostul om de radio a presimțit că se va întâmpla lucrul acesta, în urmă cu doar două zile, când i-a făcut și dezvăluirile soției sale.

În urmă cu doar câteva ore, Denisa Filcea a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul șocante în mediul online, unde este destul de activă. Nu trece zi fără ca partenera de viață a lui Flick să nu își țină fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața lor. În ultima vreme, cei doi își dedică marea parte a timpului creșterii copilului lor pe care și l-au dorit enorm și pe care îl iubesc la nebunie.

În ceea ce privește moartea Reginei Elisabeta a II-a, Denisa Filcea a povestit că soțul ei a presimțit că se va întâmpla tragedia, în urmă cu doar două zile. El i-a spus soției sale faptul că simte că anul acesta va muri, dar ea nu l-a luat prea în serios și nici nu a dat importanță spuselor sale. În momentul în care a aflat de decesul Reginei, a avut un real șoc și a vorbit în mediul online cu fanii ei despre ceea ce i s-a întâmplat.

Sursa foto (c): Denisa Filcea/InstaStory

‘’Să vă povestesc ceva foarte interesant. Acum două zile, nu mai știu cum a venit vorba și Flick a zis că el crede că va muri regina. Eu i-am spus că nu cred că moare în viitorul apropiat și el a susținut foarte sigur pe el că sigur moare anul acesta, că el simte. Vă dați seama cam cât de șocată am fost când după două zile de la discuție moare regina. Oare Flick are premoniții?’’, a povestit Denisa Filcea, pe Instagram.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.