Simona Halep a ieșit în față cu primele declarații despre divorț, pe contul său official de Instagram, după ce fostul ei partener de viață a confirmat separarea în mod public. Aceasta a avut chiar și o rugăminte pentru cei care preiau subiectul zilele acestea. Iată ce a zis în mediul online.

Simona Halep, declarații despre divorț

La doar un an după ce și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă și cu doar aproximativ două luni înainte de cununia religioasă, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să o ia pe drumuri separate. Niciunul dintre cei doi foști soți nu au dat vreun detaliu despre motivele pentru care au luat o asemenea decizie șocantă chiar și pentru presa internațională. Vestea a uimit o lume întreagă, iar mulți dintre fanii lor au sperat să fie doar o informație falsă, mai ales că erau nerăbdători să vadă cum se va îmbrăca sportive în ziua nunții.

Cei doi aveau planuri serioase de viitor împreună și părea că totul merge de minune în viețile lor, dar realitatea era cu totul și cu totul alta. Așa cum au făcut și de-a lungul căsniciei lor, au tratat subiectul cu discreție, până când toată lumea a aflat de divorț și nu au mai putut să se ascundă în niciun fel. Primul care a luat atitudine și a preferat să dea cărțile pe față explicâd că este cât se poate de real faptul că s-au despărțit de comun acord a fost Toni Iuruc. Milionarul a preferat, cu toate acestea, să nu ofere prea multe detalii lăsând totul pe mâna avocaților lor, care au rolul de a se ocupa de acest caz.

Timp de câteva ore bune, Simona Halep a dispărut de pe rețelele sociale și nimeni nu credea că va vorbi prea repede despre acest subiect delicat, dar iată cu declarațiile sale au apărut. Sportiva a făcut un Story clar și scurt în care, la rândul ei, a conformat divorțul de Toni Iuruc, spunând la fel ca și el că au luat decizia de comun acord și că își dorește ca restul lumii să trateze cu decență și discreție acest subiect, dar mai ales să le respecte intimitatea, ceea ce este foarte important pentru ea.

Sursa foto (c): Simona Halep/InstaStory

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a scris Simona Halep, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.