Vladimir Drăghia a postat prima imagine cu fiica sa, după ce el și Alice Cavaleru au devenit părinți pentru a doua oară. Actorul a ținut morțiș să îi fie alături soției sale în timpul nașterii, ca și la primul copil, când a ținut-o de mână în acel moment. A fost ceva unic în viața sa și imediat după ce vedeta și-a revenit, a postat o imagine pe contul său de Instagram, pentru a le face și fanilor cunoștință cu minunea care a venit pe lume în urmă cu doar câteva ore.

Vladimir Drăghia a postat o imagine cu fiica sa

Vladimir Drăghia și partenera sa de viață, Alice Cavaleru, sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. În urmă cu doar câteva ore, vedeta a adus-o pe lume pe fiica lor, iar în tot acel timp, partenerul ei nu s-a îndepărtat de lângă ea. A fost foarte important pentru el să asiste la nașterea celui de-al doilea copil, la fel cum s-a întâmplat și atunci când a devenit tată pentru prima dată. Au retrăit aceleași emoții, iar la scurt timp au postat o imagine în care au apărut alături de cea mică.

De asemenea, în cadrul celei mai recente postări de pe rețelele sociale, aceștia nu doar că le-au făcut cunoștință oamenilor cu fiica lor, dar au dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru ea. Ei bine, micuța va purta numele de Alegra Nova pe care o iubesc enorm și de creșterea cărora se vor ocupa împreună. Cei doi au reușit să demonstreze până acum faptul că sunt un cuplu unit și că indiferent de schimbările și momentele grele prin care trec, au rămas împreună, pentru că se iubesc și văd un viitor frumos unul alături de celălalt, dar și în preajma celor doi copii ai lor.

''Alegra Nova Drăghia - o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit.'', au notat ei, pe social media.


La un moment dat, Vladimir Drăghia a oferit un interviu în care a vorbit despre prima dată când a devenit tată. Actorul a spus că i-a fost alături frumoasei sale partenere de viață și că a ținut-o de mână exact așa cum se întâmplă în filme. De asemenea, a recunoscut că au plâns amândoi copleșiți de emoții și și-a dorit să aibă parte de acele sentimente și la venirea pe lume a Novei, ceea ce s-a și întâmplat, după cum chiar el a povestit.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

”Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.red.: și de această dată), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”, a declarat Vladimir Drăghia acum ceva timp, conform spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.