Bogdan de la Ploiești a pornit un scandal uriaș cu un trapper din cauza unei piese pe care ar fi trebuit să o lanseze împreună pe canalul de YouTube al manelistului. La scurt timp după aceea, piesa respectivă a fost urcată în altă parte, iar el a fost scos de pe ea și lansată cu un alt trapper, ceea ce l-a scos din sărite pe prietenul lui Theo Rose, care mai apoi a făcut un live pe Instagram în care și-a spus oful.

Bogdan de la Ploiești, scandal cu un trapper

Seara trecută a fost una rea pentru Bogdan de la Ploiești care ar fi trebuit să lanseze o piesă în care avea încredere că va prinde de minune și pe care credea că se potrivește. Din nefericire pentru el, melodia cu pricina a fost lansată, după acesta a fost scos de pe ea, motiv pentru care a răbufnit pe internet și a făcut un live în care l-a tras la răspundere pe Gheboasa, cel care l-a contactat pentru piesă și care mai apoi a venit și el cu explicații, spunând că nu vor mai lansa nimic și că decizia nu a fost luată de el, ci de cineva de mai sus și că el nu a avut nicio putere în acest sens.

În plus, el a explicat că a apelat la ajutorul manelistului, pentru că a simțit că s-ar potrivi de minune pe piesă și că, în același timp, l-ar fi ajutat din toate punctele de vedere. Ambele lfilmări au ajuns virale pe TikTok, unde zeci de oameni le-au postat și unde alții au reacționat imediat. Ei bine, Bogdan de la Ploiești a zis clar că a vrut să îi ofere o mână de ajutor, dar s-a ales cu o mare dezamăgire. Nu i s-a părut corect nici să fie lansată melodia pe două canale de YouTube, așa că a reacționat imediat și a cerut explicații, crezând că și fanii lui care așteptau lansarea în premieră au nevoie de ele.

”Vreau să fac un anunț foarte special să vedeți facerea de bine, că unii oameni n-au caracter. Am vrut să-l ajut pe băiețașul asta, pe trapperul ăsta, Gheboasa, mi s-a părut că e un băiat foarte, foarte ok. Trebuie să scoatem o piesă și din cauza nu știu cui, abia aștept să aflu răspunsul lui, au vrut să scoată fără mine piesa, ca și cum îi deranjează manelele sau nu înțeleg. De ce am mai făcut piesa asta dacă voi vreți să o puneți pe alt canal, dacă s-a vorbit un lucru, s-a vorbit ceva de la bun început că o scoatem în trei, acum vreți să o scoateți și pe canalul vostru și pe canalul meu?”, a spus Bogdan de la Ploiești, pe live.

De asemenea, Bogdan de la Ploiești este de părere că trapperi au avut acest plan încă de la bun început, orice ar spune acum. Acesta a oprit imediat lansarea melodiei de pe canalul lui și este extrem de supărat, pe motiv că el nu a vrut decât să îl ajute pe acel trapper, pentru că a văzut în el potențial, dar nu a fost tratat așa cum se cuvine.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...


”Am oprit eu toată piesa asta acum și nu se mai scoate nicio piesă. Dacă vouă vi se pare normal să se întâmple așa, să ne facem de râs? Vi se pare normal să ne facem de râs? Aștept și eu răspuns de la Gheboasă, că eu cu tine am vorbit, nu mă interesează stânga dreapta, că parcă văd că bagi la înaintare. Eu am vrut să te ajut fratimio, nu am intrat eu pe piesă cu japca ca să faceți voi din astea și să scoateți voi. A vrut să pună pe canal piesa fără mine, el cu Lil Cagula, băiatul ăsta. Facerea de bine...”, a mai zis artistul, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.