Karmen Simionescu a ales o grădiniță privată pentru fiica sa, Sofia, din mai multe motive. Vedeta a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, fiind fericită că fata ei crește văzând cu ochii și devine o domnișoară în toată regula.

Karmen Simionescu a ales o grădiniță privată pentru Sofi

Karmen Simionescu a devenit mamă în urmă cu câțiva ani, iar la scurt timp după aceea a recunoscut faptul că a trecut printr-o perioadă mai grea. Vedeta a recunoscut că, la un moment dat, s-a confruntat cu depresia postanatală despre care a decis să vorbească în fața întregii lumi despre acest subiect, pe motiv că multor mămici le este rușine să discute despre asta. A vrut, de asemenea, să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că femeilor care devin mame de tinere le este rușine să aducă în discuție acest subiect.

Timpul a trecut, fiica ei a crescut și crede că este cel mai frumos lucru care i s-ar fi putut întâmpla vreodată. Ieri, fiica lui Adrian Minune a fost în prima zi de grădiniță cu Sofia, care a fost foarte emoționată, dar și extrem de fericită dând dovadă de curaj, de data aceasta, dar asta până la intrarea în clasă unde a început să plângă. Mai apoi, fiica artistei a început să se acomodeze. Sofia nu a mers la grădiniță până acum, deoarece părinții ei au considerat că este prea mică pentru a fi trezită de dimineață.

Retail jobs

"Am fost la prima zi de grădiniță oficial. Asta pentru că noi am mai avut câteva încercări până acum. Sofi a fost foarte emoționată, foarte curajoasă, ba chiar fericită.

Asta până în ușa clasei, moment în care a început să plângă. Însă, ușor-ușor s-a acomodat. Noi am considerat că este prea mică, până acum, încât să o ducem zi de zi la grădiniță, sau să o trezim de dimineață.​", a declarat Karmen Simionescu, la Antena Stars.


Karmen Simionescu povestit că este foarte încrezătoare în alegerea pe care a făcut-o. Vedeta a decis să își ducă fiica la o grădiniță privată, deoarece are acces la camerele de filmat și poate urmări, oricând își dorește, ceea ce face micuța ei și chiar a vorbit cu directoarea și educatoarea despre acest lucru, pentru că este din punctul ei de vedere cea mai bună măsură de siguranță pe care și-a luat-o.

Citeste si:
Mara Bănică a ales un nume rar pentru fiica sa! Vedeta a postat...
Mara Bănică a ales un nume...

"Am, încredere în grădinița pentru care am optat, însă grijile unui părinte nu se termină niciodată. Am optat pentru grădiniță privată, asta pentru că am acces la camerele de supravecghere, am contact direct cu educatoarea, dar și directoarea. Este o chestie de măsură de siguranță.", a mai zis ea.

De asemenea, fiica lui Adrian Minune a recunoscut că își mai dorește un copil și că speră ca data asta ar vrea să aducă pe lume un băiețel, pentru că soțul ei vrea același lucru, dar nu este încă pregătită să rămână însărcinată din nou, pentru că vrea să se axeze și pe muzică în perioada următoare.

”Îmi doresc un al doilea copil, îmi doresc Doamne Ajută să fie băiețel, pentru că soțul meu își dorește foarte mult și el, dar în momentul de față îmi doresc să mă axez puțin și pe muzică.”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Cum se simt Cristina Cioran și fiica sa, după ce s-au infectat cu...
Cum se simt Cristina Cioran...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.