Mihai Bendeac este foarte revoltat legat de ceea ce se întâmplă în București, mai ales în zona în care acesta locuiește. După ce a avut răbdare o vreme îndelungată, actorul a decis să își spună oful pe contul lui de Instagram, locul unde are o comunitate mare de fani care îl apreaciază. Nu i se pare corect să treacă zilnic printr-o asemenea situație, mai ales că locuiește într-o zonă bună a Capitalei.

De ce este Mihai Bendeac revoltat

Mihai Bendeac locuiește în sectorul 3 din București, pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde care se presupune că ar trebui să le ofere siguranță atât lui, cât și celorlalți oameni care locuiesc în zonă, ceea ce în mod evident nu se întâmplă. Juratul de la iUmor este îngrijorat din cauza oamenilor străzi din apropierea casei sale, care nu își văd neapărat de treaba lor și, de cele mai multe ori, devin agresivi cu trecători.

Acesta s-a gândit cum ar putea să rezolve problema care le dă bătăi de cap oamenilor care locuiesc acolo și nu s-a putut abține să nu transmită și un mesaj pe social media despre acest subiect delicat, în legătură cu care nimeni nu face nimic. De asemenea, acesta a etichetat Primăria Sectorului 3, în speranța că o persoană competentă va vedea problema cu care oamenii se confruntă și vor face ceva pentru rezolvarea ei, dar se pare că până la momentul actual nu a primit niciun răspuns, așa că a decis să facă el însuși ceva pentru comunitate.

“Sunt mulți. Nu vor să muncească, au motive gen ‘N-am buletin…’. Sunt o persoană miloasă de felul eu. Dar aș vrea să ajung în liniște și civilizație acasă… Nu e ok să știu, de fiecare dată când merg spre casă, faptul că trebuie să trec prin asta.”, a transmis Mihai Bendeac, pe Instagram.

Actorul nu a postat doar un mesaj, ci a mers ceva mai departe publicând o filmare în care un om al străzii mergea la geamul unei mașini, pentru a cere bani. Cu toate că, de regulă, este o persoană empatică, de data aceasta răbdarea sa a ajuns la limită. Mihai Bendeac a mai atras atenția și asupra faptului că sunt femei care vin de la muncă noaptea și care merg tremurând de la mașină până la intrarea blocului, ceea ce nu i se pare deloc în regulă. El a încercat să discute cu mai mulți oameni nevoiași și s-a oferit să le facă buletine, să le găsească un loc de muncă, dar aceștia au refuzat din start propunerea, ceea ce l-a pus și mai tare pe gânduri.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

“Încerc să ajut cât pot pe cei care au nevoie. Jur că încerc să fiu un om bun. Dar există oameni care stau în scaun cu rotile și găsesc o cale de a fi utili societății și celor din jur. Aici, repet, pe cel mai mare bulevard al țării, în centrul Bucureștiului, este ireal ce se întâmplă. Sunt mulți. De toate vârstele. Uneori, sunt agresivi. Te înjură dacă nu le dai, oricât ai fi tu de ‘Bendeac’.(…)

Am vecine, femei, care ajung noaptea de la job și merg tremurând de la mașină până la intrare. Nu este ok!!! ”, a mai transmis actorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.